Suomessa kehitetty alkoholiton Glöet palkittiin IWSC-kilpailussa kultamaininnalla

Alkoholiton Glöet saavutti ainoana suomalaisensa juomana kultaa kansainvälisesti arvostetussa IWSC-kilpailussa.

Jouluna 2015 lanseerattu suomalainen tuoteinnovaatio Glöet glögiskuohuviini yhdistää glögin ja kuohuviinin parhaat puolet. Glöet on ollut lanseerauksestaan lähtien suosittu kupliva joulujuoma ja vaihtoehto perinteiselle glögille.

alkoholiton glögi

”Alkoholittoman viinin maku on tuotekehitykselle haaste ja kehitimme alkoholittoman Glöetin reseptiä 1,5 vuotta. Ainoa kultamitalli Suomeen tässä kasvavimmassa kategoriassa on meille suuri asia”, kertoo perheyrityksen toinen perustaja Anette Raunio.

Päätuomari David Smithin mukaan alkoholittomien juomien taso on parantanut, kun yhtiöt ovat alkaneet panostaa voimakkaasti alkoholittomiin juomiin. Tuomaristo ihastui alkoholittoman Glöetin monivivahteiseen, mutta erittäin tasapainoiseen makuun. Alkoholittomat juomat ovat usein hiukan tasapaksuja, mutta 95/100 pistettä saanut alkoholiton Glöet oli hieno poikkeus tässä joukossa.

Suuren suosion saanut punainen ja vaalea glögiskuohuva Glöet juomat ovat myös voittanut useita palkintoja sekä Suomessa että maailmalla.

Alkoholittomasta Glöetistä löytyy tuttuja jouluisia makuja, kuten kardemummaa, kanelia, inkivääriä ja appelsiinin kuorta. Juoma nautitaan kylmänä sellaisenaan tai joukkoon voit lisätä tuoreen rosmariinin oksan. Alkoholiton Glöet on saatavilla Keskon ja S-ryhmän kaupoista tulevana joulusesonkina.

Lähde ja kuva: Glöet