Teerenpeli lanseeraa viskin 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi

Teerenpeli Distillery lanseeraa Teerenpeli Aged 15 Years -viskin juhlistaakseen yrityksen 30-vuotisjuhlavuotta. Viski on kotimaisesta ohramaltaasta ja Salpausselän pohjavedestä tislattu mallasviski joka on kypsynyt entisissä bourbon- ja sherrytynnyreissä vähintään 15 vuoden ajan.

Teerenpeli Aged 15 Year -viskin tuoksussa on tislaamon mukaan aistittavissa vaniljaa ja karamelliomenaa. Maun kuiva tammisuus tasapainottuu makealla hedelmäisyydellä ja tilkka vettä avaa makua makeampaan suuntaan korostaen karamelliomenan ja vaniljan aromeja.

Vuoden 2024 aikana Teerenpeli Tislaamo ottaa käyttöön uuden kevyemmän pullomallin mallasviskeilleen ja gineilleen. Aged 15 Years on ensimmäinen, joka pullotetaan alusta alkaen uuteen pullomalliin. Se on tyhjänä aiempaan lasipulloon verrattuna 40 % kevyempi ja sen valmistuksessa on käytetty kierrätyslasia. Uuden pullomallin pienemmät ulkomitat vähentävät myös huomattavasti kuljetuksen ja logistiikan ympäristövaikutuksia. Teerenpeli Panimo & Tislaamo kertoo jatkavansa sitoutumistaan ympäristövastuullisiin käytäntöihin ja tutkivansa jatkuvasti uusia tapoja vähentää omaa hiilijalanjälkeä.

Teerenpeli Aged 15 Years on saatavilla rajatusti Teerenpeli-ravintoloista, Alkosta, matkustajamyynnistä ja valituista vientimaista helmikuusta 2024 alkaen.

Lähde ja kuvat: Teerenpeli

Katso myös:

Tasting: Uutta ja vanhaa Teerenpeliltä