Teerenpelille uusi franchising-yrittäjä Markku Virtanen

 

Teerenpeli Yhtiöt Oy

Teerenpelille uusi franchising-yrittäjä – Markku Virtanen ottaa ohjat Tampereella ja Jyväskylässä

Teerenpeli Yhtiöiden— Anssi ja Marianne Pyysing ovat myyneet Teerenpeli Tampereen ja Jyväskylän ravintolayksiköiden franchising-oikeudet Markku Virtaselle. Franchising Teerenpelien vetäjänä aloittava Markku Virtanen ottaa roolia myös Teerenpeli-konseptin kehittämisessä yhdessä nykyisen johdon kanssa.

Vahva kasvu tavoitteena

Vuonna 1998 avattu Teerenpeli Tampere on tähän saakka ollut yksi yhtiön omista ravintoloista ja huhtikuussa 2017 avattuun Teerenpeli Jyväskylään on taas haettu franchising-yrittäjää alusta alkaen. Markku Virtanen aloittaa yli 30-vuotisen uran jälkeen ensimmäisen kerran yksityisyrittäjänä. Hän kertoo yrittäjähaaveen kasvaneen jo pitkään. Viimeksi Virtanen toimi pörssiin listatun Restamax Oyj:n toimitusjohtajana.

– Markku Virtanen kasvatti edellisessä työssään toimitusjohtajana yrityksen liikevaihdon monikymmenkertaiseksi. Olen vakuuttunut, että Teerenpeli-konseptin kehittämiseen hän— tuo mukanaan uudenlaista osaamista ja vahvaa kokemusta, jota tarvitsemme. Etsimme jatkossa entistä aktiivisemmin uusia ravintolakohteita, minne Teerenpeli-konsepti sopii. Kasvu Suomessa ja ulkomailla on keskeinen osa strategiaamme tulevina vuosina, toimitusjohtaja Anssi Pyysing korostaa.

Ravintolatoiminnan operatiivinen puoli tärkeää

Teerenpelin perustajat Anssi ja Marianne Pyysing sekä Markku Virtanen ovat paitsi ystäviä vuosien takaa, he jakavat samanlaiset ajatukset Teerenpeli-ravintoloiden kehittämisestä. Teerenpelissä asiakkaan palvelukokemusta vaalitaan ja kehitetään aktiivisesti.

Henkilökunnalla ja palvelulla on suuri merkitys ravintolan menestymisessä. Ravintoloiden sisustus, ilme ja visuaalisuus on haluttu pitää selkeänä ja erottuvana. Alusta alkaen brändistä ja kokonaisilmeestä on vastannut Marianne Pyysing. Kolmatta peruspilaria, omia panimo- ja tislaamotuotteita, kehitetään ja valvotaan tarkasti, jotta asiakkaan odotukset voidaan täyttää tai jopa ylittää joka kerta.— 

– Koko Suomen ravintolamarkkina on tullut tutuksi työvuosieni aikana. Se on iso etu, kun lähdemme kehittämään Teerenpeli-ravintoloita eteenpäin. Käyn paljon omissa ravintoloissa ja tarpeen mukaan kehun, ohjaan ja kyseenalaistan. Asiakaspalvelu on kaiken ydin. Teerenpelin konsepti on loistava ja tästä on hyvä rakentaa sitä eteenpäin, Markku Virtanen vahvistaa.

Kauppa vahvistettiin Onnenpekka-oluella, kertovat kaupan osapuolet.