Teerenpelin Kulo sai jo toisen kultamitalin Japanista!

Tokyo Whisky & Spirits Competition on Japanin ainoa ja samalla yksi Aasian suurimmista viskikilpailuista.

Tokiossa viidennen kerran järjestetyssä TWSC23-tapahtumassa Teerenpeli Kulo 50,7 % -viski voitti kultamaininnan ja Aged 10 Years 43 % -viski hopeaa. Kulo palkittiin kullalla samassa kilpailussa myös 2022, jolloin se sai parhaan eurooppalaisen mallasviskin palkinnon ”Best European Single Malt” -kategoriassa. Viskikulttuuri elää vahvana Japanissa, ja se on yksi Teerenpeli Panimo & Tislaamon tärkeimmistä vientimaista.

viskipullo

”Olemme erittäin tyytyväisiä kilpailumenestykseen, sillä TWSC-palkinnot osoittavat Teerenpelin viskien erinomaisen laadun. Tämä on hyvä tapa tuoda Teerenpelin mallasviskit japanilaisten kuluttajien tietoisuuteen”, sanoo herra Igarashi, Teerenpelin japanilaisen maahantuojan Smile Corp:n edustaja.

Teerenpeli on vuosien myötä kerännyt mittavan määrän palkintoja kansainvälisistä kilpailuista. Kilpailumenestys heijastuu suoraan yrityksen tunnettuuteen ja sen myötä liiketoimintamahdollisuuksiin.

pullo

”Valinta maailman parhaaksi viskituottajaksi International Wine & Spirit Competition -kilpailussa vuonna 2020, sekä lukuisat palkinnot Kulolle ja muille single malt -viskeillemme kotimaan, Euroopan ja Aasian viskikilpailuissa ovat vahvistaneet mainettamme maailmanluokan mallasviskintekijänä ja avanneet ovia maailmalle. Parin viime vuoden aikana vienti on lisääntynyt 30–40 %”, kertoo Teerenpeli Yhtiöt -konsernin yrittäjä ja toimitusjohtaja Anssi Pyysing.

pullo

Tällä hetkellä Teerenpelin tuotteita on saatavana Suomen lisäksi Ruotsista, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Saksasta, Iso-Britanniasta, Belgiasta, Puolasta, Japanista, USA:sta, Itämeren risteilijöiltä sekä Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Lähde ja kuva: Teerenpeli