Tuplakultaa Artcic Blue Beveragesin uutuustuotteelle

Kohuttu lakuherkku sai tuplakultamaininnan Singaporessa.

Kahden palkitun kotimaisen craft-valmistajan yhteistyöstä voi tosiaan odottaa vain parasta: Arctic Blue Laku -lakritsilikööri voitti arvostetun tuplakultamitalin vuoden 2023 Singapore World Spirits Competition (SWSC)–kilpailussa.

pullo ja lakritsia

Arctic Blue Laku yhdistää kevyen suolaisen, makean ja pehmeän lakritsin maun harmonisesti lämpimien, Arctic Blue Ginistä tuttujen havupuun aromien kanssa. Kouvolan Lakritsin kanssa yhteistyössä tehty tuote tuo kaksi suomalaisten rakastamaa asiaa yhteen: metsän ja lakritsin.

”Olemme saavuttaneet paljon menestystä Suomen markkinoilla Arctic Blue Lakun kanssa, ja saaneet
erittäin positiivista palautetta. Tuplakulta toimii tärkeänä markkinointivalttina Arctic Blue Lakun
näkyvyyden lisäämisessä kansainvälisillä markkinoilla, erityisesti Aasiassa, joka on yksi tärkeimmistä
kohdealueistamme. Oletus siitä, että lakritsin maku miellyttää vain pohjoismaalaisia, voidaan nyt kumota. Olen vilpittömästi iloinen nähdessäni innovatiivisen lähestymistapamme kantavan hedelmää”, sanoo Valtteri Eroma, Arctic Blue Beveragesin toimitusjohtaja.

Lisäksi myös Arctic Blue Beveragesin muut tuotteet menestyivät hyvin samassa kilpailussa. Voitot
Singaporessa tukevat asteittaista laajentumista Aasian markkinoilla.

”Kun kaksi maailman parasta craft-valmistajaa aloittavat yhteistyön, älä odota muuta kuin parasta. Tuotekehitys ei ollut helppoa ja välillä tuntui, että emme löydä oikeaa makuyhdistelmää. Lopulta lukuisten testierien jälkeen lukitsimme yhdistelmän, johon uskomme ja teimme kuluttajatestit. Palaute oli erinomaista ja olimme vakuuttuneita, että meillä on käsissämme voittaja”, sanoo Eroma.

Lähde ja kuvat: Arctic Blue Beverages