mainos
mainos

Turun festivaalitarjonta kasvaa

Marraskuussa ensimmäistä kertaa järjestettävä Turun Olut- ja Viskimessut -tapahtuma tuo maut ja elämykset Turun messukeskukseen.

Tapahtuman tiedotteessa kerrotaan 29.-30.11. järjestettävillä messuilla tarjottavan tuotteita laajalla skaalalla vaikka nimessä mainitaan vain olut ja viski. Messut pitävät sisällään myös asiantuntijoiden vetämiä maistelutilaisuuksia ja koulutuksia.

”Kävijöillä on mahdollisuus oppia paljon uutta, niin aloittelijoilla kuin asiantuntijoillakin. Paikalla tulee olemaan joukko tunnettuja ruoka- ja juomavaikuttajia, jotka auttavat makujen viidakossa”, kertoo tapahtumaa järjestävä viskiasiantuntija Carl Lönndahl, mies Whisky ABC:n ja monen muun juomasivuston takaa.

— ”Olemme ylpeitä ja iloisia voidessamme vihdoin esitellä tämän konseptin. Se, että saamme järjestää tapahtuman Turussa, on iso plussa”, kertoo Suomen Olut- ja Viskimessujen toimitusjohtaja Fredrik Annell-Berger. Annell-Berger on ollut järjestämässä Ruotsissa Norrköping Dryckesfestival-, Sandviken Dryckesfestival– ja Uppsala Beer & Whisky Festival -tapahtumia.

Lähde ja kuvat: Turun Olut- ja Viskimessujen tiedote.