Tuttu nimi Lignell & Piispasen kotimaan myyntipäälliköksi

Perinteikkään suomalaisen alkoholitalon johdossa muutoksia.

Lignell & Piispasen kotimaan myyntipäälliköksi on nimitetty 01.02.2022 alkaen BBA Lauri Nylund. Nylund palaa perheyrityksen kaupalliseen organisaatioon toimittuaan viimeiset kolme vuotta Fazer Makeiset Oy:ssä myyntiedustajana. Tätä ennen Nylund on työskennellyt Lignell & Piispasella viennin, HoReCa-asiakkuuksien ja tapahtumien parissa.

Lauri Nylund

”On hienoa päästä tekemään paluu Lignell & Piispaselle ja samalla kotikaupunkiini Kuopioon. Odotan, että pääsen työskentelemään osana yrityksen ammattitaitoista ja sitoutunutta työyhteisöä ja ​kehittämään yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Tänä päivänä kuluttajat hakevat juomilta entistä enemmän puhtaita luonnon makuja, yhdistettävyyttä ruoan kanssa ja elämyksellisyyttä. Koen, että Lignell & Piispasen laadukkaat, ​aidoista raaka-aineista valmistetut tuotteet pystyvät vastaamaan näihin toiveisiin niin tänä päivänä kuin tulevaisuudessakin”, kertoo Nylund.

”Lignell & Piispasella on käynnistymässä ​perheyrityksen 170-vuotisjuhlavuosi, jolle meillä on paljon suunnitelmia, ​toimenpiteitä ja odotuksia ​niin asiakkaiden, kuluttajien, sidosryhmien ja henkilökunnan suuntaan. Olen ylpeä ja innostunut saadessamme talon ja sen tuotteet perin pohjin tuntevan Laurin takaisin ​operatiiviseen toimintaan vahvistamaan myyntiä. Uskon, että Lauri on saanut kehittyvässä, ​asiakaskeskeisyyteen ja elämyksellisyyteen panostavassa ja arvostetussa bränditalossa Fazerilla paljon arvokasta kaupallistamisen ja liiketoiminnan kehittämisen kokemusta ja näkemystä, josta on hyötyä myös ​omassa työssämme”, kertoo Lignell & Piispasen toimitusjohtaja Kirsi Räikkönen.

Lähde ja kuva: Lignell & Piispanen