Harvinaista herkkua Alkon tilausvalikoimaan

Uniq Drinks Finland tuo lisäväriä pääsiäisen herkkupöytiin.

Feral Vinifera 9,8 % on erittäin rajoitetun saatavuuden palkittu hybridiolut Firestone Walker -panimolta, jossa keskeisessä roolissa ovat vehnäpohjaiseen vierteeseen lisätyt Santa Ynezin laaksossa kasvaneet Sauvignon Blanc, Chenin Blanc ja Orange Muscat -rypäleet. Villihiivojen avulla tästä kombinaatiosta on saatu aikaan uraauurtava hybridiolut. Vuoden 2017 erä on tehty yhteistyössä Andrew Murray Winery -viinitalon kanssa ja kyseisen erän koko on vain 1000 laatikollista joista Suomeen on saatu 30.

feral vinifera olutetiketti

Feral Vinifera on saatavilla Alkon tilausvalikoimasta tänään 2.4. alkaen ja se tulee näkyville myöhemmin myös Alkon verkkokauppaan.

Voimakkaan humaloinnin ystäville on tarjolla leedsiläisen North Brewing -panimon Transmission West Coast IPA 6,9 % joka on panimon mukaan oranssinkeltainen, samea, runsasvaahtoinen, täyteläinen, voimakkaasti humaloitu, sitruksinen, hedelmäinen ja havuinen ale.

transmission IPA tölkki

 

 

 

 

 

 

 

Irlantilainen tynnyrikypsytetty herkku Porterhouse Brewing Companyn The Devil’s HalfAcre Barrel Aged Imperial Dark IPA 11 % on Uniq DrinksFinlandin mukaan mahonginruskea, täyteläinen, voimakkaasti humaloitu, savuinen, toffeinen ja suklainen ale.

devil's halfacre olut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja: Alko ja Uniq Drinks Finland