mainos

Uuden Olutposti-lehden elämyksellinen esittely!

Miltä näyttää Olutpostin viimeisin numero? Katso video ja bongaa yksi lehdessä esiintyvä sankari!

Uuden lehden mukana pääsemme niin Espanjaan, Belgiaan kuin Jenkkeihinkin oluiden äärelle. Saat lukea keskioluen mainonnan historiasta, panimoista ja etämyynnin nykytilanteesta. Yhtenä aiheena myös koiraoluet – kuinka meni koirilta näiden oluiden maistelut! Olutposti esittelee lehdessä uuden Humaloidut-kolumnistin, Olutslämärin, olutvohvelit sekä oluella maustettuja street food- herkkuja ympäri maailmaa. Kotiolutpuolella kerrotaan mm. naispanijoista sekä vinkataan saison-oluttyylille resepti. Siideristä pitäville lehdessä on niin siiderin saatavuudesta, sen tuomaroinnista kuin herkullinen siideridippausleivän resepti. Tisleiden ystäville asiaa vodkasta, ikoninen juhlavuottaan viettävä Koskenkorva sekä mieto drinkkivinkki.
Mukana myös tutut Arden ja Hannun olutarviot, ristikko, horoskooppi ja kolumnimme ja vaikka mitä kiinnostavaa. Ja tosiaan tässä numerossa on myös paljon sisältöjä joihin pääset tutustumaan verkosta. Sinne pääset QR-koodilla tai verkko-osoitteen kautta jotka löytyvät kunkin artikkelin yhteydestä.
Ja tietenkin lehden tilaajille lukijalahjana harvinainen keräilykohde eli Beer Freaks Finland -kangasmerkki, jonka voi kiinnittää kankaaseen silitysraudalla!
Uusin numero 1/2023 jälkitoimitetaan uusille tilaajille aina seuraavan numeron ilmestymiseen saakka. Sen jälkeiset tilaukset alkavat seuraavasta numerosta. Olutposti-lehti ilmestyy vuonna 2023 seuraavasti: 24.2/4.6/8.9/24.11
Huomaa, että jokaisessa Olutposti-lehdessä on mukana QR-koodeja jotka ohjaavat lukijat muilta piiloitettuihin videoihin. Samoin lehden jokainen tilaaja saa Olutposti-lehden mukana tilaajalahjan, joka tällä kertaa on silitettävä kangasmerkki! Irtonumeron hinta on 8,20€ mutta tilaajahinta vain 28€ / vuosi!
Esittelijä: cyde
Video: Harri Soinila