Uudenlainen ravintola Jyväskylään

Saman katon alla tunnelmoidaan sekä englantilaista pubia että saksalaista oluttupaa.

REKOM Group avaa Proud Mary Pubin Jyväskylän keskustaan perjantaina 27. tammikuuta. Uutta tulokasta on odotettu innolla Kauppakatu 41:ssä sijaitsevaan liiketilaan ja konseptilleen uskollisena Proud Maryssa nautitaan rentojen illanviettojen ohella tunnelmaan sopivasta pubiruoasta.

ravintolatila

Proud Maryn avajaisjuhlaa vietetään perjantaina 27. tammikuuta ja tiedossa on rentoa tunnelmaa kera kattavan olutvalikoiman ja tyyliä täydentävän ruoan. Moderni Englannista ja Saksasta vaikutteita saanut pubikonsepti takaa genrestä toiseen vaihtelevaa live-musiikkia, joka kuljettaa leppoisan illanvieton jatkeena juhlijan aina yön pikkutunneille saakka. Proud Maryssa hauskanpitoon heittäydytään usein myös urheilun ja kisakatsomon huuman merkeissä.

Brittiläistyylistä pubiruokaa

“Wingsit, halloumiranskalaiset ja monet muut jaettavat pienet suupalat pitävät pikkunälän loitolla ja toimivat kivana kylkiäisenä. Olutvalikoimastamme löytyy juomaa moneen makuun, ja paikallisia tuotteita löytyy muun muassa Panimoyhtiö X:ltä ja HIISI Brewing Companylta. Tulevaisuudessa tarjoamme myös lounasta”, kertoo REKOM Groupin Jyväskylän aluepäällikkö Roope Vainio.

Proud Maryssa on 300 asiakaspaikkaa. Proud Maryn lisäksi REKOM Group avaa alkuvuonna kaksi uutta ravintolaa Jyväskylään: LA Bar aukeaa helmikuussa ja Lola maaliskuussa.

Lähde ja kuvat: Proud Mary