Uudet TOP TEN -oluet saapuvat kesäkuussa valittuihin K-kauppoihin!

Suosittu TOP TEN -kampanja tulee taas! Tänä kesänä ovat vuorossa kesäiset oluet kuten esimerkiksi lagerit, vehnäoluet ja sourit! Mukana on 18 Laadukas juomaosasto -diplomilla palkittua K-kauppaa ympäri maan.

MItkä ovatkaan kesän TOP TEN -oluet?

MIikä ovatkaan tulevan kesän TOP TEN -oluet?

TOP TEN -kampanjan päämääränä on vauhdittaa olutkulttuuria kuluttajien parissa.

Kampanja tarjoaa valtakunnallisen näkyvyyden kaikille K-Juomatutkalaisten juomaosastoille, panimoille, maahantuojille ja ennen kaikkea TOP TEN -oluille kolmen toimijan taholta, jotka ovat Olutposti, TOP TEN -kaupat sekä tietenkin mukana olevat panimot ja maahantuojat.

Klikkaa ja katso tästä millaista TOP TEN hulinaa on ollut vuosien varrella!

Panimoille ehkä taloudellisin tapa on laittaa kilpailuun mukaan jo Keskon varastojakelussa oleva olut tai käyttää TOP TEN -kampanjaa apuna päästääkseen varastojakeluun. Kampanjaa seuraavat ja voittajatuotteita tilaavat muutkin kuin TOP TEN -kampanjaan mukaan valitut 18 kauppaa, joten myös sivuttaismenekki oluelle on sangen oleellinen.

TOP TEN Kesäiset oluet -kampanjan kesto kesäkuun alusta syyskuun  loppuun ja sitten onkin jo uuden TOP TEN -kamppiksen aika. Kilpailuoluiden (max. 2 kpl / taho) on oltava Olutpostin toimistolla raadin arvosteltavana viimeistään 14.5.2024. (Olutposti media Oy, Rahakamarinportti 3B 3krs. 00240 Helsinki)