Uusi skandinaavinen olutravintola avaa tänään Turussa

Ravintolan kattava olutvalikoima on suunniteltu yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa.

REKOM Groupin skandinaavinen olutravintola SKAAL (lausutaan Skål) avataan Turun keskustaan perjantaina 1. heinäkuuta kello 17.00. Kattavasta ja laadukkaasta olutvalikoimastaan tunnettu ravintola sijaitsee osoitteessa Kauppiaskatu 5, entisen ravintola Fontin tiloissa.

ravintola-asioita

”SKAALissa on kattava valikoima pienpanimo-oluita. Oluthanoja on yhteensä 24 kappaletta, ja pullovalikoima mukaan laskettuna valinnanvara nousee jo noin 100 olueen. Olemme suunnitelleet laadukkaan hanatuotevalikoiman yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa, ja noin puolet hanatuotteista onkin paikallisia tuotteita. Tulemme myös jatkuvasti kehittämään valikoimaa asiakkaiden toiveiden perusteella”, kertoo REKOM Groupin Suomen maajohtaja Mikki Lahtinen.

Myös henkilöstöstä löytyy olutosaamista vuosikymmenten ajalta. Panimoravintola Koulussa aikaisemmin työskennellyt Mika Pitkänen toimii SKAALin tiskin takana, ja ravintolapäällikkö Niko Järvinen siirtyi SKAALiin Proud Marystä työskenneltyään sitä ennen Old Bank -olutravintolassa.

“SKAALin olutvalikoima on erittäin monipuolinen ja laadukas. Joukosta löytyy tuttujakin tärppejä jokaiseen olutmakuun”, toteaa olutmestari Pitkänen.

Oluen lisäksi SKAALissa on tarjolla laaja valikoima muita virvokkeita sekä annoksia pieneen ja suureen nälkään päivittäin auki olevasta keittiöstä. Monipuolisesta menusta löytyy muun muassa hampurilaisia ja tanskalaisia klassikoita, kuten smörrebrödejä.

Rennon olutravintolan tunnelmaa täydentää 50-paikkainen terassi, joka on asiakkaiden käytössä heti perjantaista alkaen.

Lähde ja kuva: SKAAL