Uusia myymälöitä mukaan Olutpostin Juomatutkaan!

Olutpostin ja Suomen Olutseuran Juomatutkaan on hyväksytty mukaan kolme uutta K-jäsentä: K-Citymarket Paavola / Lahti, K-Supermarket Redi / Helsinki sekä K-Supermarket Kuninkaankulma / Tampere.

Olutposti vieraili kaikissa edellä mainituissa myymälöissä ja kaikki Juomatutkan vaatimukset täyttyivät mennen tullen. Jokaisen Juomatutkassa esillä olevan myymälän juomaosasto on poikkeuksellisen edustava. Kauppiailla ja osastojen vastaavilla on vahva halu kehittää osastoja eteenpäin sekä rakentaa yhteistyöverkostoa kaikkien muiden Juomatutkalaisten ja Olutpostin kanssa.

Nyt alkaa olla hyvä joukko koolla ja ensi vuonna on tarkoitus aloittaa yhteisen toiminnan suunnittelu sekä yhteiset toimet, joissa Olutposti on kokoavana ja omilta osin toteuttavana voimana.
Tähän päivään mennessä ovat esillä olleet mm. yhteiset kuukauden olut tai -panimo kampanjat, vierailut myymälöissä sekä ruoka ja juoma- sekä olutkulttuuriesittelyt siidereitä unohtamatta.

Juomatutkaan mukaan tulevat myymälät valitaan Olutpostin lukijoilta saatujen vinkkien perusteella. Sen jälkeen seuraavat haastattelut, joko käymällä paikalla tai etäyhteyksin sekä pyyntö lähettää valokuvia juomaosastosta. Jos kaikki kriteerit osaston sekä tahtotilan parissa täyttyvät, toivotetaan heidät tervetulleiksi. Sitten aloitamme viestintä- ja markkinointitoimet useilla eri kanavilla. Uudet jäsenet esitellään Olutpostin kanavilla kuten aiemminkin mukaan valitut.

”Olen lähes liikuttunut tavatessani kauppiaita ja juomaosastoista vastaavia. Huomaan heissä samaa pyyteetöntä intoa ja paneutumista kuin täällä meillä Olutpostissakin. Kaikki kauppiaat ovat olleet avoimia yhteistyölle Juomatutka-verkoston kanssa. Asenne henkii nöyryydestä ihmisläheistä palvelukulttuuria kohtaan, mutta samalla ylpeydestä aikaansaaduista työn tuloksista, aivan kuten muidenkin yhteistyökumppaneiden kanssa. Yhdessä olemme enemmän!”, toteaa Olutpostin kustantaja ja sekatyömies Jari ”cyde” Hyttinen.

Vihjeet edustavista juomaostoista tai tiedustelut voi laittaa osoitteeseen olutposti@olutposti.fi otsikolla Juomatutka

 

Juomatutka