mainos
mainos

Uutta Mallaskoskelta

Mallaskoski -uutuudet keväälle 2023.

Amber Lager 5,5 % on nyt gluteeniton. Mallaskoski -panimon tuotteista pisimpään valikoimassa ollut punertava ja miellyttävästi humaloitu Amber Lager on nyt saatavilla gluteenittomana. Oluessa on runsas maltainen makumaailma, jota täydentää Magnum & Cascade humalat. Olut on saanut aikoinaan inspiraationsa Irish Red Ale -tyylistä.

Maltaat: Pils, Vienna, Crystal, Black

Humalat: Magnum & Cascade

EBU: 32

juomia

 

True Lager 5,0 % on pehmeän maltainen ja tasapainoinen vaalea suodatettu lager, jossa käytetty pohjalaisen Pehkolan Mallastamon laadukasta vienna mallasta. Oluen humalointi on tehty perinteisillä Saaz ja Magnum lajikkeilla, jotka tasapainottavat hyvin oluen vahvaa mallasrunkoa.

Maltaat: Pils & Pehkolan Vienna

Humalat: Saaz & Magnum

EBU: 24

 

Weizen 5,5 % on Mallaskosken tulkinta perinteisesta vaaleasta saksalaisesta suodattamattomasta vehnäoluesta.

”Emme ole tähän tehneen mitään turhia kikkailuja, emmekä temppuja, vaan olemme panostaneet juotavuuteen ja runsaaseen makuun”, kerrotaan panimolta.

Maltaat: Wheat, Pils, Cara Pale, Vienna

Humalat: Magnum & Pekko

EBU: 20

 

Berry Berliner 4,0 % on kevään ja kesäkauden varma janonsammuttaja. Se on aidoilla kotimaisilla puna- ja mustaherukoilla maustettu berliner weisse. Maussa yhdistyy hyvin herukoiden aromit ja berliner weissen happamuus.

Maltaat: Pils, Wheat, Oat

Humalat: Magnum

 

Lingonberry Cooler 4,5 % on raikas ja sopivan kuivahko long drink juomasekoitus. Juoman valmistuksessa käytetty aitoa puolukkaa, jonka huomaa sen kauniista syvänpunaisesta väristä. Maussa on vahvasti mukana katajanmarjan ja puolukan yhteen sointuvat makumaailmat.

 

Currant Cooler 4,5 % on punaherukoilla ja hennolla kädellä vaniljaa maustettu kesäinen long drink juomasekoitus. Punaherukka tuo juomaan kauniin vaalenpunaisen sävyn ja vanilja hieman pehmentää herukan happamuutta.

Lähde ja kuva: Mallaskoski