Vinkkejä Olutpostin uusien verkkosivujen lukemiseen!

Sivustolla navigointia on helpotettu ja vierailijan on nyt entistä helpompi löytää mieleisiä aiheitaan. Otsikoiden aihealueet on mietitty uudelleen ja niitä on nostettu lisää etusivulle. Näin itseään kiinnostaviin sisältöihin pääsee vaivattomasti.

Uusia otsikoita Teemat-kohdassa ovat mm. Matkailu, Ravintolat, Talous, Olutarviot, Henkilökuvat sekä Olutta ja mennyttä. Päävalikossa löytyy uutena myös Juomaposti, jonne toimitetaan muita juomia kuin olutta, tisleitä ja siideriä käsitteleviä sisältöjä.

Pääotsikot ovat siis Uutiset, Tutkat (jonka alta löytyy Juomatutka, eli Suomen parhaat K-juomaosastot kartalla ja Oluttutka, eli olutravintolat kartalla), Olutposti, Siideriposti, Tisleposti, Kotiolutposti ja Videot, ja uutena Teemat, Ruokaposti sekä jo mainittu Juomaposti. Ja tietenkin Kumppanit, jotka mahdollistavat kaiken tämän.


Uusimmat neljä juttua ovat esillä heti ensimmäisenä. Sitten kun lirputellaan etusivulla menemään alaspäin, näkyy otsikko VALOKEILASSA. Tämä on mielenkiintoinen paikka, jossa nostetaan vanhempia, mutta ajattomia juttuja teemoittain joka viikko. Ja alimmaisena mutta ei vähäpätöisempänä Juho Juntusen Beer Freaks -sarjakuvat!

Tällä hetkellä on tarinaa verkossa 9785 erilaista artikkelia, uutista tai videota, joten ei lopu aivan heti kesken ja ne löytyvät nyt helpommin! On muuten varsin mielenkiintoista on lukea vanhoja juttuja vuosien varrelta.

Ja sitten kun mennään tähän uuteen e-lehteen niin se on taas aivan eri tarina, joten laitetaan äänensä menettänyttä Olutpostin ihmemiestä Harria ansiokkaasti tuurannut robotti kertomaan sitä lisää alla olevalla videolla. Olutpostin edullisen e-lehden voi tilata tästä.

Teksti: cyde

Video: Provisual Oy