Olutpostin virtuaaliset panimokierrokset osa 3 – 28.5 klo 19.00 Panimo Honkavuori

Olutpostin virtuaaliset panimokierrokset jatkuvat. Torstaina 28.5. klo 19.00 on vuorossa Pohjois-Karjalan ylpeys Panimo Honkavuori.

”Panimo Honkavuori on pohjoiskarjalainen pienpanimo Joensuussa. Me katselemme sieltä maailmaa uteliaina ja teemme näkemästämme oluita. Honkavuoren oluet suunnitellaan taiteella ja tehdään tieteellä kotimaisista maltaista Jaamankankaan suodattamaan pohjaveteen. Valmistamme olutta hiilineutraalisti sitomalla oluen tuotannosta aiheutuneet päästöt omaan metsäämme. Oluet on tuotettu tuulivoimalla”, kerrotaan panimon verkkosivuilla.

Ja kuten tapana on ollut, pidetään esittely Zoomissa, jonka kautta yleisöllä on mahdollisuus esittää myös kysymyksiä chatissa.
Osallistumislinkki tässä => https://us02web.zoom.us/j/5496703045

Aikaisemmin striimasimme esittelyt myös suoraan Facebook-sivullemme, mutta Facebook on rajoittanut lähetyksiä siten, että saimme näkyviin vain noin 4 minuutin pätkän lähetysten alusta. Tämän takia iirrymme nyt käyttämään Olutpostin YouTube-kanavaa, joten lähetys näkyy  myös osoitteessa: https://youtu.be/ZztwcUuok7M

 

Kuvassa joukko valkotakkisia oluen ystäviä Honkavuoren panimolta

Seuraavat lähtetykset:

4.6. To klo 19.00 Nokian Panimo

11.5. To klo 19.00 Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

….ja tulossa myös lisää Olutpostin kumppaneiden esittelyjä tämän vuoden kuluessa, joten pysy kanavalla.

Ja tässä aikaisemmat livet tallenteena:

 

Olutpostin virtuaalinen panimokierros – Tornion Panimo

Olutpostin virtuaalinen panimokierros osa 1. Fat Lizard Brewing Co.