Yhdessä

OLUT YHDISTÄÄ suomalaisia monin eri tavoin. Samaan aikaan kun Suomi juhlii satavuotiasta taivaltaan teemoilla Yhdessä ja Syödään yhdessä, OlutPOSTI juomakulttuurin äänenkannattajana nostaa esiin oluen yhdistävän ja kannattelevan voiman. Pääsemme tässä lehdessä kurkistamaan ankkalammikkoon.

Töölöläispoikien 20 vuotta sitten perustama Sällskapet Ölarne on yhä aktiivinen olutseura, joka toteuttaa tarkoitustaan: pitää kaveriporukan yhdessä. Uudenlaista olutharrastajien yhteisöllisyyttä edustaa Hombre, jonka alusta on Facebook ja ainoa varsinainen toiminta-muoto kotioluttastingit. Jyväskylässä pannaan olutta työhyvinvoinnin nimissä. Muutaman innokkaan harrastajan ansiosta koko työyhteisö nauttii. Alalla on vallalla varsinainen yhdessä tekemisen buumi: miltei panimo kuin panimo on kokeillut kollaboraatiota. Kokosimme tähän lehteen ajankohtaisia kansainvälisiä yhteistyöoluita.

Jotta olisimme entistä parempi uutiskanava ja tiiviimmin yhteydessä teidän lukijoiden kanssa, avaamme uudet nettisivut. OlutPOSTI on entistä aktiivisempi ja tiukemmin kiinni ajassa, kun julkaisutoimintamme laajenee neljännesvuo-sittain julkaistavan lehden lisäksi säännöllisesti päivittyvään nettiin osoitteessa olutposti.fi. Olemme myös Facebookissa, tervetuloa mukaan!

Tämän kaiken teemme yhdessä kumppaneidemme kanssa. Kiitos teille, jotka olette jo lähteneet mukaan! Tehdään yhdessä OlutPOSTIa.

MARIAANA NELIMARKKA PÄÄTOIMITTAJA