Metsola Beer Festival Kotkassa 20. – 21. lokakuuta

Kotkan ensimmäinen olutfestivaali Metsola Beer Festival järjestetään Kotkan konserttitalolla perjantaina ja lauantaina 20. – 21. lokakuuta. Tapahtumassa on tarjolla laaja kattaus kotimaisia käsityöoluita ja yleisöllä on mahdollisuus tavata oluiden tekijöitä.

Aikaisemmin festivaalia on järjestetty Metsolassa Höyrypanimolla, mutta nyt Metsola Beer Festivalin puuhamiehet päättivät vaihtaa tapahtumapaikkaa kaupungin keskustaan Kotkansaarelle. Kotkan konserttitalon odotetaan keräävän paremmin janoista olutkansaa kuin Metsolassa sijaitseva Höyrypanimo.

– Konserttitalolla on paremmat puitteet ja riittävästi vesipisteitä olutfestivaalin lasihuoltoon. Talossa on myös anniskeluluvat, eikä meidän tarvitse käydä läpi kallista ja hidasta lupaprosessia, kertoo Kari-Jukka Koivistoinen, joka on yksi Metsola Beer Festivalin pääjärjestäjistä.

Metsola Beer Festivalin kahden päivän ennakkolippuja saa Tiketistä. Festareilla on myös Tytötkin panee -oluttastingeja.

– Brewcatsien special tastingiin kannattaa varata liput hyvissä ajoin. Brewcatsit tulevat mielellään Kotkaan, sillä yhdellä kolmesta nuoresta olutneidosta on kotkalainen tausta. Viehättävän tamperelaisryhmän Siiri on siirtynyt Kotkasta Tampereelle etsimää elämäänsä uusia haasteita. Tällä kertaa Kotkaan tulee koko kolmikko eli Laura, Linda ja Siiri, Koivistoinen esittelee.

Tapahtumassa käytetään maksuvälineenä ensimmäistä kertaa Suomessa olutfestivaaleilla maksutarraa, johon asiakas voi ladata haluamansa määrän rahaa. Pääsylippuun sisältyy lasi, jonka voi ulos mennessään lunastaa yhden euron korvausta vastaan.

Katso ohjelma:

www.facebook.com/metsolabeerfestival/

www.metsolabeerfestival.fi