Aito Siiderifestivaali kesällä Mathildedalissa

Uudistunut siideritapahtuma valloittaa Matildankartanon niityn.

Aiemmista vuosista kasvanut, Suomen ainoa siiderikulttuuria ylistävä Aito Siiderifestivaali järjestetään 30.6.-1.7. Matildankartanon niityllä, jossa aidon siiderin ystävät voivat nauttia pientuottajien juomista ja rennosta kesätunnelmasta Mathildedalin kylän ytimessä. Tarjolla myös alkoholittomia juomia.

logo

”Saloon on syntynyt Suomen siideripääkaupunki, jonka kaikki neljä siiderintuottajaa ovat mukana toteuttamassa ainutlaatuista siideritapahtumaa. Paikalliset siiderintekijät Lepola Drinks, Hallonmäen Siideripanimo, Brinkhall Sparkling ja Paula Achrénin Puutarha järjestävät Aidon Siiderifestivaalin nyt ensimmäistä kertaa yhdessä. Suomalainen aito siideri ansaitsee oman festivaalin, jossa suomalaiset raaka-aineet  pääsevät loistamaan. Paikallisuus ja yhteinen tekeminen ovat olleet ideana koko siiderifestivaalin taustalla”, kertovat järjestäjinä toimivat Lepola Drinksin Emmi Brownie ja Hallonmäen Siideripanimon Mona Lahtinen.

Siiderifestivaali järjestetään leipomoravintola Matildankartanon niityllä, Mathildedalin tunnelmallisessa ruukkikylässä. Musiikista lauantaina vastaa salolainen reggaeyhtye Step’in Sound, joka soittaa karibian rytmejä ja bassomusiikkia hyvällä fiiliksellä.

Lähde: Lepola Drinks ja Hallonmäen Siideripanimo