Arctic Blue Beverages toi markkinoille kaksi lonkeroa – toinen sokeriton

Arctic Blue Beverages on julkaissut kaksi lonkeroa; Arctic Blue Long Drink Grapefruit ja Arctic Blue Long Drink Grapefruit Zero Sugar.

Molemmat long drink -tuotteet perustuvat palkituun Arctic Blue Giniin, jonka aromimaailma on sekoitus kuusenkerkkää, männyn neulasia ja tuoretta mustikkapensasta. Sekä Arctic Blue Long Drink että sen sokeriton vastine Arctic Blue Long Drink Zero yhdistävät suomalaista vettä, Arctic Blue Giniä ja greippiä. Sokerittomassa versiossa on käytetty keinomakeutusaineita. – Useissa tuotteissamme on läsnä suomalaisen metsän aromit ja ne halusimme tuoda myös lonkeroihin greipin lisäksi, kertoo Arctic Blue Beveragesin toimitusjohtaja Valtteri Eroma.

Long Drink -juomat ovat Suomessa kasvussa ja niiden makumaailmat moninaistuvat koko ajan.

Eroma jakaa innostuksensa yrityksen pääsystä tähän uuteen tuotekategoriaan ja jatkaa: – Näillä tuotteillamme tuomme Arctic Blue -brändin täysin uuteen ja erittäin kilpailtuun lonkerojuomakategoriaan. Uutena tulokkaana kategoriassa tämä on jännittävää, mutta olen luottavainen, koska tuotepalaute on ollut erittäin positiivista.  Toivottavasti saamme entistä useamman suomalaisen maistamaan uusia lonkeroitamme!

Arctic Blue Long Drink -kaksikko tulee olemaan saatavilla hyvin varustetuissa K-ryhmän kaupoissa ensin sekä anniskelussa Kespron kautta.

Lähde ja kuvat: Arctic Blue Beverages

Katso lisää:

Arctic Blue Beverages toi markkinoille korkealuokkaisen lakritsiliköörin