Arctic Blue Beverages toi markkinoille korkealuokkaisen lakritsiliköörin

Uutuustuote on pehmeä lakritsilikööri, jossa yhdistyvät makean artesaanilakritsin aito
maku sekä luonnolliset raaka-aineet.

Juomayhtiö Arctic Blue Beverages -uutuus Arctic Blue Laku 21 % on yhdessä suomalaisen luksuslakritsivalmistajan Kouvolan Lakritsin kanssa tuotettu maukas likööri.

”Yhteistyön alussa meillä oli idea hyvän lakritsituotteen tekemisestä, mutta ei aavistustakaan siitä, mitä tarkalleen. Monenlaisten kokeilujen jälkeen päädyimme lakulikööriin ja se osoittautuikin mitä mainioimmaksi tuotteeksi, jollaista ei ole markkinoilla”, kertoo Timo Nisula, lakritsivalmistaja Kouvolan Lakritsi.

”Kun kaksi maailman parasta craft-valmistajaa aloittavat yhteistyön, älä odota muuta kuin parasta. Tuotekehitys ei ollut helppoa ja välillä tuntui, että emme löydä oikeaa makuyhdistelmää. Lopulta lukuisten testierien jälkeen lukitsimme yhdistelmän, johon uskomme ja teimme kuluttajatestit. Palaute oli erinomaista ja olemme vakuuttuneita, että meillä on käsissämme voittaja”, sanoo Valtteri Eroma, Arctic Blue Beveragesin toimitusjohtaja.

juomia

Lakuherkun valmistuksesta vastaa Olutpostin sivuioltakin tuttu tisleguru Asko Ryynänen. Arctic Blue Laku on Alkon vakiovalikoimassa ja jo laajasti saatavilla. Saatavuus muualla maailmassa rakennetaan asteittain vuoden 2023 aikana.

Lähde ja kuvat: Arctic Blue Beverages