mainos

Arctic Blue Beveragesin uutuusgineille tuplakultaa kansainvälisessä kilpailussa 

Suomalaisen innovatiivisen juomayhtiön tuotteet menestyivät kilpailussa Yhdysvalloissa.

Suomalainen Arctic Blue Beverages saavutti tuplakultamaininnan The San Francisco World Spirit Competition (SFWSC) -kilpailussa. Yrityksen uutuusginit Arctic Blue Legacy Gin ja Arctic Blue Gin Rose rankattiin kultamaininnan arvoisiksi ja innovatiivinen kauralikööri Arctic Blue Oat pokkasi hopeaa.

 

”Vaikka tiedämme, että tuotteemme ovat korkealaatuisia ja hyvänmakuisia, tämä oli silti ylivoimainen tulos suhteellisen pienelle globaalin alkoholiteollisuuden toimijalle”, yhtiön toimitusjohtaja Valtteri Eroma iloitsee.

”Uusien tuotteiden kehittäminen on aina tiimityötä, mutta avainrooli Arctic Blue -tuotteiden maussa on kansainvälisesti palkitulla mestaritislaajallamme Asko Ryynäsellä. Askon kanssa olemme kehittäneet ketterän prosessin jonka myötä ideat voidaan muuttaa tehokkaasti palkituiksi tuotteiksi”, hän jatkaa.

Tuplakultaa kilpailussa saanut Arctic Blue Legacy on tynnyrikypsytetty gin, joka myydään ainutlaatuisessa Timo Sarpanevan suunnittelemassa pullossa. Tuote on suunnattu ultra-premium-luokkaan ja pakattu arvokkaaseen käsintehtyyn puiseen lahjapakkaukseen. Se sai jo International Wine and Spirit Competitionissa (IWSC) kultamaininnan 95 pisteellä vuonna 2021.

Arctic Blue Gin Rosen pohjana toimii niin ikään Arctic Blue Gin. Pehmeän uutuusginin maussa ja tuoksussa on aavistus metsäruusun terälehtiä, ja sen kaunis väri on peräisin metsämustikoista.

pullo

“Arctic Blue Gin Rose on erinomainen laajennus gin-portfolioomme. Se on suunnattu erityisesti kesäisiin hetkiin yhdessä ystävien kanssa”, kertoo Eroma.

Eroman mukaan pink gin -kategoria on kasvanut merkittävästi maailmanlaajuisesti, ja samaan aikaan kuluttajat etsivät jatkuvasti uusia kiinnostavia tuotteita. Innovatiivisten työtapojen ja -prosessien johdosta Arctic Blue Beveragesilla onkin mahdollisuus vastata tuotekehityksessä nopeasti muuttuviin trendeihin.

“Arctic Blue Gin Rosen kaltainen miedompi juoma on puuttunut gin-tarjonnastamme ja uskomme, että tuotteen avulla voimme tavoittaa jälleen uusia kuluttajaryhmiä”, Eroma toteaa.

Arctic Blue Oat on maailman ensimmäinen gin-pohjainen kauralikööri, joka lanseerattiin vuosi sitten. Se palkittiin pronssimaininnalla IWSC:ssä vuonna 2021.

Toimitusjohtaja Valtteri Eroma ja tislaajamestari Asko Ryynänen.

”Aiempien palkintojen jälkeisen kokemuksemme perusteella tämä antaa suuren sysäyksen uusien ja nykyisten tuotteiden, kuten Arctic Blue Oatin, myyntiin. Siksi olemme heti alustavien tietojen kuultuamme tehneet kovasti töitä tuotteidemme tuotantokapasiteetin lisäämiseksi tislaamolla, Eroma kertoo.

Arctic Blue Beveragesin tuotteet ovat aiemminkin menestyneet SFWSC-kilpailussa. Vuonna 2019 Arctic Blue Navy Gin sai tuplakultamaininnan ja se palkittiin Best in Show -palkinnolla World Spririts Awardsissa San Franciscossa.

Palkitut juomat vuonna 2022:

DOUBLE GOLD MEDAL, Arctic Blue Gin Rose (maustettu gin -kategoria)
DOUBLE GOLD MEDAL, Arctic Blue Legacy Gin (tynnyrivanhennettu gin -kategoria)
SILVER MEDAL, Arctic Blue Blue Oat, (muut liköörit -kategoria)

Lähde ja kuva: Arctic Blue Beverages

Video: Harri