Artikkelit

Viikon olut ja ruoka -pari: Parsaa olutkastikkeella ja NEIPA

Nyt niin trendikästä NEIPA eli NEW England India Pale Ale -olutta voi hyvin käyttää niin ruokajuomana kuin ruuanlaitossakin. Tässä reseptissä oluen greippinen sitruksisuus keventää kivasti rasvaisten raaka-aineiden kuten creme fraichen ja lohen tuhtiutta, sopien myös parsan vihreyteen. Herkkua yhdessä!

Lue lisää

Suomen Paras Siideri valitaan toukokuussa

Suomen Paras Siideri -kilpailu on Suomen ainoa kaupallinen siiderikilpailu. Vuonna 2022 historian ensimmäisessä Suomen Paras Siideri -kilpailussa oli mukana 23 kotimaista siiderintuottajaa ja yli 80 siideriä. Sokkona alusta loppuun suoritetun maistelun perusteella voittajaksi valittiin Terissaari Korte. Vuonna 2023 siidereitä oli kisassa yli 50.

Lue lisää