Brewcatsin MUR MUR on vuoden viimeinen uutuus

Tampereen oman Brewcatsin uusin spesiaali MUR MUR on lievästi hapan ”Mummonmehumainen” marjaolut.

4,5%:sen murisijan maku, väri ja happamuus tulevat aidosta kirsikasta. Olueen ei ole lisätty keinotekoisia väriaineita tai esansseja. 200kg kirsikkaa murskattiin käsin, mehustettiin ja käytettiin pienen erikoiserän valmistukseen. MUR MUR on valmistettu Kaleva Brewingin tiloissa.

MUR MUR julkaistaan ja juodaan tänään uuden vuoden aattona Public House Huurteessa Tampereella ja seuraavissa olutravintoloissa:

Oluthuone Haavi, Mullikka, Vaappuva Ankka Olari, Crafters, Bar Explosive, LittlePub, Mallaskabacka, Pikilinna, O’Connel’s, Nordic, Maja/Talo, Tuulensuu, Brewdog TRE

Kuva: JuuliaSphotography

Etiketin kuva ja design: A-P Ahonen