BrewDogilta Suomeen räätälöity Hello My Name is Sari -olut

BrewDog julkistaa perjantaina vain Suomen markkinoille tuotetun Hello My Name is Sari -oluen.

Skotlantilainen BrewDog on tehnyt kolmen vuoden tauon jälkeen vain Suomessa myyntiin tulevan Hello My Name Is… -sarjan oluen. BrewDog tuo Suomen markkinoille uuden mustikoilla maustetun Double IPA -oluen nimeltään Hello My Name is Sari.

Hello My Name is Sari on yksi yhdeksästä muusta “Hello My Name Is…” -Double IPAsta, joista jokaisen BrewDog on pannut vain yksiä markkinoita varten kiitollisuuden osoituksena tuotteidensa vannoutuneita kallistelijoita kohtaan. Myös Norjassa, Alankomaissa, Espanjassa, Italiassa, Saksassa, Ranskassa, Irlannissa ja Ruotsissa julkistetaan oma olut, joka on maustettu yhdellä yksittäisellä hedelmällä, jolla on vahva symbolinen yhteys kyseiseen maahan.

BrewDog käytti Hello My Name is Sari -oluen maustamiseen Suomea symbolisoivaa mustikkaa, joka on tullut tunnetuksi superruokana. Mustikalla on näkyvä asema suomalaisten ruokavaliossa kesäkuukausina. Hello My Name is Sari on saatavilla koko maassa tästä päivästä lähtien.

Kun BrewDogin piti keksiä nimi kunkin maan oluelle, se pyysi apua tuotteidensa uskollisilta ja kovaäänisiltä ystäviltä kohdemaassa. BrewDogin suomalaiset ystävät päätyivät Sariin, joka on yksi suosituimmista Suomessa 1960- ja 1970-luvuilla tytöille annetuista nimistä. Panimo on aiemmin tuonut Hello My Name is Päivi -nimisen oluen Suomen markkinoille vuonna 2014.

Suomi on jo pitkään ollut BrewDogin tärkeimpiä vientimarkkinoita. Alkuvuodesta 2014 panimo oli hukkua pyyntöihin avata pubi maan pääkaupungissa Helsingissä, ja vajaata vuotta myöhemmin se vastasi pyyntöihin perustamalla entiseen pankkirakennukseen pubin.