Captol Investin yritykset Momentin-nimen alle

Tänä vuonna 25-vuotista taivaltaan juhliva Captol Invest Oy muuttaa nimekseen Momentin Group Oy ja keskittää liiketoimintojaan saman nimen alle.

— Alkoholijuomien maahantuontia Suomessa, Baltiassa ja Ruotsissa harjoittavasta Servaali Internationalista tulee Momentin Import, Delifox Ravintoloista tulee Momentin Restaurants ja yrityksen tuotekehitys- ja vientiyksikkö TOL Brandsista tulee Momentin International Trade.

Captol Invest Oy:n osaomistuksia hallinnoi jatkossa Momentin Joint Ventures, joihin lukeutuu muun muassa Brew Seeker Oy. Nimenvaihdos toteutetaan kesäkuun lopussa päättyvän tilikauden loppuun mennessä.

Konsernin uusi nimi Momentin Group alleviivaa yrityksen liiketoiminnan ydintä, toimitusjohtaja Teemu Lehto totesi yrityksen tammikuisessa 25-vuotisgaalassa.

– Momentin Group ei vain edusta maahantuomiaan tuotteita tai omista ravintoloita, vaan on mukana luomassa muistamisen arvoisia hetkiä tarjoamillaan tuotteilla ja palveluilla. Nimenmuutos mahdollistaa koko yritysrakenteen selkeyttämisen ja toiminnan virtaviivaistamisen, Teemu Lehto sanoo.

MN