Cocktailit valtaavat Vanhan Ylioppilastalon 15.-16.maaliskuuta

Helsinki Drink Festival (HDF) järjestetään 15-16.maaliskuuta Vanhalla Ylioppilastalolla. Kyseessä on Pohjoismaiden suurin cocktail-tapahtuma, jossa on tarjolla noin sata erilaista cocktailia tai muuta maistuvaa juomaa.

Helsinki Drink Festival juhlii tänä vuonna tapahtuman kuudetta vuotta 1990-luvun hengessä. Mukana on 25 maahantuojaa, valmistajaa, drinkkibaaria tai ravintolaa.Tapahtuma pyrkii edistämään cocktail-kulttuuria ja tuomaan esiin alan taitoja ja makuja.

HDF on erikoisen kuuluisa puolikkaista cocktaileistaan, joita voi nauttia useammankin, koska näin cocktailin hinta ja alkoholimäärä on puolet alkuperäisesta juomasta. Tiskiltä tilattavien cocktailien lisäksi tarjolla on hyvä määrä erilaisia cocktail-koulutuksia, joissa pääsee testaamaan taitojaan mm. espresso-martinin, spritz-drinkkien tai vodkapohjaisten cocktailien valmistusta.

Viime vuonna tapahtumassa vieraili kahden päivän aikana noin 2500 ihmistä, joten cocktailit selkeästi kiinnostavat suomalaisia. HDF:stä löytyy sopivaa maisteltavaan niin alan ammattilaisille kuin cocktailkulttuurin ystäville, unohtamatta alkoholittomien juomien nauttijoita. Cocktailien lomaan tapahtumasta löytyy myös musiikkia ja ruokaa.

Helsinki Drink Festival

Vanha Ylioppilastalo (Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki
Aika: Perjantai 15.3 klo 16-23 ja lauantai 16.3 klo 15-23, liput Tiketti

Kuvat ja lähde: HDF

Katso myös:

Viikonloppuna pidetty Helsinki Drinks Festival oli menestys!