Craft Cider At The Meadows Mathildedalissa heinäkuussa

Suomen söpöin siiderifestivaali – Craft Cider At The Meadows – Valloittaa Mathildedalin Heinäkuussa.

Perniön paikalliset käsityöläissiiderintekijät Lepola Drinks ja Hallonmäen Siideripanimo laittavat jälleen voimansa yhteen. Craft Cider At The Meadows -festivaali järjestetään 1.-2.7. Matildankartanon niityllä, jossa aidon siiderin ystävät voivat nauttia pientuottajien juomista ja rennosta kesätunnelmasta Mathildedalin kylän ytimessä.

juliste

”Suomalainen käsityöläissiideri ansaitsee oman festivaalin, jossa suomalaiset raaka-aineet pääsevät loistamaan. Paikallisuus ja yhteinen tekeminen ovat olleet ideana koko siiderifestivaalin taustalla”, kommentoivat järjestäjinä toimivat Lepolan Emmi Brownie ja Hallonmäen Mona Lahtinen.

Siiderifestivaali järjestetään leipomoravintola Matildankartanon niityllä, Mathildedalin tunnelmallisessa ruukkikylässä.

”Meille lähialueen tuottajat ovat toiminnan ytimessä tarjoilemissamme annoksissa ja tuotteissa. Haluamme jälleen olla mukana järjestämässä yhteistyön kautta syntynyttä siiderifestivaalia paikallisten tuottajien kanssa. Meillä on tähän tarkoitukseen tarjota viihtyisät puitteet niityn ja puutarhan muodossa”, kertoo Matildankartanolta Elina Rantamäki

Suomalaisen aidon käsityöläissiiderin pohjana on sataprosenttisesti kotimainen omena.

”Käytämme tuotteissamme aitoja raaka-aineita ja siiderimme valmistetaan aina 100% tuorepuristetusta omenamehusta ilman lisättyä vettä, tiivisteitä ja aromeja”, kiteyttävät siiderintekijät Aaron Lepolalta ja Sami Hallonmäeltä.

 

Lähde: Tapahtuman tiedote