Olutposti on myös edullinen digilehti

Olutpostin uudet numerot löydät myös verkosta Lehtiluukun kautta. Digilehden hinta on vain 4,50€.

Vuoden ensimmäisessä numerossa keskitytään oluen ja kulttuuriin pyhään liittoon. Olutbrandit ovat kotimaisen huippu-urheilun suurimpia sponsoreita. Olutposti selvittää panimosponsoroinnin ja jääkiekon panosta kulttuurikentällä.

Kotioluen ja sahdin valmistus on kovassa nosteessa. Kotiolutmestari Mika Laitinen paneutuu artikkeleissaan molempiin aiheisiin ja tarjolla tietysti myös uusi resepti kotioluen valmistukseen.

Matka-artikkeleissamme vieraillaan kotoisessa Kuopiossa ja talvisessa Tukholmassa. Tutuksi tulevat, niin panimot kuin parhaat oluet ravintolasuosituksia unohtamatta. Hejssan vuan sinne Kuopiijjoon!

Kulttuuriosion vieraspöytiin istuvat Sinebrychoffin viestintäjohtaja taiteensuosija Marja-Liisa Weckström ja kulttuurin moniottelija CoolHead Brew:n Aleksi Saikkonen.

Suomalaisen alkoholipolitiikan kummallisuuksiin perehdytään asiaa luotaavassa artikkelissa. Ihmettelyn aiheena mm. ruuan myyntipakko, ravintola-asiakkaan säädyllinen vaatetus ja siviilipukuiset asiakastarkkailijat.

Uusimmat kotimaiset ja ulkomaiset huippuoluet ovat tuttuun tapaan arvioitavina. Tuomareina olutvisiirit Hannu Nikulainen ja Ari ”Arde” Juntunen.

Nämä ja paljon muuta mielenkiintoista Olutpostin digilehdessä 1/2019.

Voit toki ostaa myös Olutposti-lehden paperiversion. lähimmästä Lehtipisteestä tai tilata sen suoraan kotiisi tai vaikkapa työpaikallesi.