mainos
mainos

Helsinki Bryggeri Brewhouse avaa terassin

Hartwallin alkuvuodesta ostama Helsingin Sofiankadun Bryggeri Helsinki avaa uudella Helsinki Bryggeri Brewhouse nimellä.

Helsingin keskustan historiallisessa korttelimiljöössä sijaitsevan panimo ja ravintola sulkivat ovensa alkuvuodesta muutamaksi kuukaudeksi, mutta nyt uudistuneesta panimoravintolasta saadaan ensimakua tänään avattavan sisäpihan terassin muodossa. Panimoravintolan sisätilat ja panimomyymälä aukeavat myöhemmin kesällä.

logo

”Tarjolla on alkuun viittä omaa olutta. Mukana on tuttuja klassikkoja, kuten Weizen, mutta myös täysin uudistetut Bryggerin IPA ja Lager -oluet. Jatkossa Helsinki Bryggeristä löytyy myös yllätyksiä, sillä valikoimassa on pieniä testikeittoeriä: esimerkiksi nyt tarjolla on päräyttävä hedelmäinen Fruit Bomb Ale”, kertoo Helsinki Bryggeri Brewhousen panimopäällikkö Roope Lehtoranta.

Ravintolan sisätiloissa hanaoluiden valikoima kasvoi kahdeksasta lähes kahteenkymmeneen ja valikoimasta löytyy Bryggerin omien tuotteiden lisäksi myös muiden pienpanimoiden tuotteita. Helsinki Bryggerin omat oluet pullotetaan paikan päällä ja päivittäistavarakauppavahvuisia oluita voi ostaa myöhemmin kesällä avautuvasta panimomyymälästä mukaan myös kotona nautittavaksi.

Paikallisuus näkyy Helsinki Bryggeri Brewhousen oluissa ja ravintolassa entistä vahvemmin. Molemmista löytyvät Torikortteleiden omaleimaiset elementit, kuten Tuomiokirkko ja korttelin oma nimikkoeläin sarvikuono.

”Halusimme nostaa helsinkiläisyyden etusijalle myös nimessä, joten jatkossa Sofiankadun panimoravintola Bryggeri Helsinki tunnetaan virallisesti Helsinki Bryggeri Brewhousena”, kertoo Hartwallin kehityspäällikkö Juhani Mertsalmi.

Lue myös:

Hartwall ostaa Bryggeri Helsingin liiketoiminnan – Olutposti

Kiitos ja kunnianosoitus tänään toimintansa lopettaneelle Bryggeri Helsingille – Olutposti