mainos
mainos

Hoptail – kesän kuumin juomatrendi?

Juotko oluesi jäiden kera? En minäkään, mutta Saimaan Juomatehtaan (SJT) ja Paradise City Beverage Companyn (PCBC) yhteistyössä hiomat olutcocktailit saavat miettimään asiaa toisenkin kerran.

SJT:n oluet kohtaavat drinkkilasissa PCBC:n räätälöimiä raikkaita, hedelmäisiä makuja, ja yhdessä ne muodostavat uusia elämyksiä kesäterasseille. Olutta käytetään juomasekoituksissa pidentäjänä.

PCB:n ja SJT:n olut/cocktail -tuotekategoria palvelee kaikkia laatujuomien ystäviä, jotka etsivät uudenlaisia kokemuksia. Lisäksi se antaa mahdollisuuden päästä oluen maailmaan myös niille, jotka eivät ensisijaisesti valitsisi olutta.

Olut/cocktail -konseptin takana on PCBC/SJT:n brändilähettiläs Luca Bertamini. Hän on Helsingin tunnetuimpia baarimestareita ja yksi Son of a Punchin baarikonseptien kehittäjistä.

Kahden vahvan juomatrendin yhdistäminen luo jotain kokonaan uutta.

– Päätimme pitää hauskaa yhdessä, tavoitella mahdottomia ja ennen kaikkea kuunnella, mitä ystävämme baaritiskeiltä terasseille juomakokemuksiltaan haluavat. Konseptissa laadukkaat pienpanimo-oluet yhdistyvät uusiin kesäisiin makuihin. Jokainen juomasekoitus saa omaleimaisen makunsa cocktailiin yksilöllisesti kehitetystä makusiirapista ja hedelmien luonnollisesta raikkaudesta, Bertamini luonnehtii.

Nähdäänkö Suomessa näiden sekoitusten myötä kaikkien aikojen hoptail-kesä?

Don Cloudy

Don Cloudy

Vehnä-IPAa saattelee Don Cloudyssa omenamehu, kaneli ja sitruunamehu. Alkoholia – tässä tapauksessa Galliano Vanillaa – lorautetaan sekaan maltillinen kahden sentin määrä, joten lopputulos pysyy mukavan mietona.

Sundog Lemonade

Sundog Lemonade

Sundog Lemonadessa on Sundog lageria, jota terästävät katkerat maut: verigreippi, Aperol ja sitruuna. Upea juoma katkerampaan makuun.

Saimaa Island Ice Tea

Saimaa Island Ice Tea

Arvaatkin varmaan, mihin viittaa Saimaa Island Ice Tean nimi? Lagerin ja sitruunan liitto toimii, mutta toisin kuin klassikkodrinkki, tämä ei vie jalkoja alta.

Pan-A And Pacific

Pan-A And Pacific

Karibian fiilikseen pääsee vaikka kotiterassilla, kun sekoittaa Pan-A and Pacificin. Kookosta, ananasta ja tilkka sitruunaa – eksotiikkaa kerrakseen, tuskin lainkaan häiritsevää oluen makua.

 

Kuvat SJT/PCBC