Humaloidut harharetket: Joni Harju ja viskin ja oluen liitto, osa 2

Joni Harjun haastattelun toisessa osassa jatketaan viskin ja oluen ruotimista. Mitä ominaisuuksia viskiltä ja oluelta kannattaa hakea, jotta parittaminen käy kuin tanssi? Näiden oppien lisäksi Joni lähettää terveisensä kaikille niille, jotka jäävät kaipaamaan Maistilan panimoa

Humaloidut harharetket -podcastin neljännessä jaksossa kuullaan lisää Joni Harjun mietteitä viskin ja oluen yhdistämisestä.

Joni muistuttaa, että hyvä viski-olut-tasting syntyy ajatuksella valituista makupareista. Oikeita ja vääriä vastauksia ei ole, mutta tietyt asiat ovat vaativat enemmän jumppaamista kuin muut.

”Pilsner Urquell on aikalailla huonoin olut, jonka voi ottaa viski-tastingiin alkoholijuomaksi”, Joni kiteyttää humaloitujen oluiden ongelmia.

Mallasvetoiset oluet toimivat parituksessa lähtökohtaisesti helpommin ja myös hiivavetoiset belgit saavat Harjulta hyväksyvän nyökkäyksen.

Mitä muuta olutta valittaessa kannattaa huomioida? Entä mitä ominaisuuksia viskistä olisi hyvä löytyä ja mitä välttää? Kuuntele podcast alla olevasta linkistä ja opi!