Lue Olutposti-lehti 2/2020 nyt ilmaiseksi verkosta!

Lue Olutposti-lehti ilmaiseksi! Klikkaa alla olevia kuvia ja lue Olutposti-lehti Lehtiluukun palvelusta tai lataa se omalle koneellesi tai älypuhelimeesi. Ja mikä tärkeintä jaa tämän verkkosivun linkkiä eteenpäin ja osallistu näin oluen ilosanoman levittämiseen eteenpäin!

Lue Olutpostin numero 2/2020 Lehtiluukusta!

Kuvassa Olutposti lehti

Lataa ja lue Olutposti 3/2020 PDF tiedostona

Kuvassa Olutposti lehden kansi

 

Mitä Olutpostin kesänumero pitää sisällään?

Kesä on oluen aikaa! Vuoden toisessa Olutpostissa kerromme kaiken alkoholittomasta oluesta, mitä se on, kuka sitä juo ja miltä se maistuu? Alkoholittomien oluiden parissa ääneen pääsevät mm. Antti Reini, Ismo Alanko, Samae Koskinen sekä Mariska. Perehdymme myös olutsijoittamiseen ja oluen tärkeään raaka-aineeseen eli humalaan sekä mietimme, miten olut tuodaan esille kaupassa. Grilliruokaa tulee lehteen iso kattaus ja menemme myös kävelylle metsään keräämään yrttejä oluen mausteeksi. Lehti esittelee oluen korona-ilmiöt, Serbian olutsekenen sekä oluen YouTube-starat. Tietenkin mukana ovat myös perinteiset Hannu Nikulaisen ja Ari ”Arde” Juntusen olutarviot sekä Jouni Koskisen olutpakinat. Kotioluentekijöille tarjoamme CoolHeadin NEIPA-reseptin sekä Mika Laitisen mielenkiintoisen ”raaka” pale ale -kotiolutreseptin.  Vain digitaalisesti ilmestyvä , ilmaiseksi luettava Olutposti-lehti on tuotettu hypermediaformaattiin, eli lehden sisältä löydät linkkejä syventäviin sisältöihin kuten videoihin ja verkkosivuille! Jaa tämän sivun linkkiä eteenpäin kavereillesi, somessa ja missä vaan!

Miksi Olutpostin kesänumero ilmestyy vain digitaalisena näköislehtenä?

Olutposti ei halua olla viruslinko aikana, jolloin taistelu viruksen kanssa on kääntymässä voiton puolelle. Merkittävä osa Olutposti-lehden jakelusta suuntautuu ravintoloihin, keskusliikkeisiin ja muihin alan yrityksiin sekä ennen kaikkea kesän olut- ja kulttuuritapahtumiin. Tilanteen ollessa se, että olutravintoloiden toimintaa on rajoitettu ennalta määräämättömän ajan, kaikki tapahtumat on peruttu ja yritysten henkilökunnat ovat enimmäkseen etätöissä, näemme että oluenystävälle on parasta että lehti on luettavissa nimenomaan sähköisesti. Näin ollen merkittävä osa printtilehden levikistä jää pois. Yleisesti on suositeltu välttämään yhteisesti luettavien lehtien käsittelyä julkisissa tiloissa, kunnes tartuntatilanne paranee. Siksi useat alan lehdet ovat ilmestyneet vain näköislehtinä verkossa.

Kaikki mukaan edistämään oluen ilosanomaa!

Ilmaiseksi luettavan Olutposti-näköislehden jakelun maksimoinniksi järjestämme yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa tempauksia näköislehden laajamittaiseen jakelun edistämiseksi. Näin saamme levitettyä olutkulttuurin asiaa tehokkaasti myös sellaisille tahoille, jolle se ei vielä ole tuttu.

Tässä kohtaa toivomme luonnollisesti panostusta kaikilta teiltä oluen ystäviltä, ja pyydämme jakamaan ilmaislehden linkkiä kaikilla omilla kanavillaan niin paljon kuin mahdollista! Näin muodostamme yhteisen rintaman taistelussa olutkulttuurin puolesta ja tuomme asiaa, iloa ja viihdettä ihmisten arkeen.

Kesän Olutposti digitaalinen näköislehti ilmestyy 4.6.2020. Ensin ilmaislinkki jaetaan lehden tilaajille ja parin päivän jälkeen ilmaiseksi koko maailmalle!

PS: Muista, että liittyessäsi Suomen Olutseura ry:n jäseneksi saat Olutposti-lehden neljä kertaa / vuosi sekä muita etuja!
Tietenkin voit tilata lehden myös ilman jäsenyyttä. Ja vielä edullisemmaksi tulee ostaa Olutpostin digilehti.