Janosta tekoihin – podcast: vieraana Nokian Panimo

Janosta tekoihin -podcastissa Tornion panimon panimomestari Kaj Kostiander keskustelee oluenvalmistuksen ammattilaisten kanssa oluenteosta, alaan liittyvistä ilmiöistä ja tietysti oluentekijöiden urasta. Tällä kertaa vieraana on Nokian Panimon panimomestari Riitta Sulkama.

Janosta tekoihin -podcast syntyi Kostianderin mukaan alusta tuoda esille ihmiset oluiden takaa, samalla kertoen mitä kaikkea vaaditaan, jotta olut löytää tiensä oluenystävien lasiin. – Halusin tuoda esiin oluentekijät, heidän osaamisensa ja ennen kaikkea sen kovan vaatimustason, mitä laadukkaan oluen tekeminen edellyttää.

Jokaisessa jaksossa esitellään yksi panimoalan ammattilainen ja hänen tarinansa – kuka hän on, miten hän päätyi alalle, mikä on hänen osaamisensa ja intohimonsa. Samalla syvennytään yhdessä johonkin oluenpanon ilmiöön, ongelmaan tai aihealueeseen, joka on vierasta lähellä. Tähän mennessä haastateltuja ovat olleet Mikko Salmi (Teerenpeli), Timo Kanniainen (Sonnisaari), Maku Brewingin Jani Suomalaine n ja Riitta Sulkama (Nokian Panimo).

Kuuntele podcastia tästä!

Kuva: Tornion Panimo

Katso lisää:

Janosta tekoihin – podcast: vieraana Maku Brewing