Joulukalenterin 5. luukku: Lahjalauantai

Olutposti viettää joka lauantaina ennen joulua Lahjalauantaita, jolloin Joulukalenteri suosittelee joululahjoja. Tänään viidennestä luukusta aukeavat seuraavat lahjasuositukset pukinkonttiin tai kuusen alle:

Olutposti istuinalusta

Nyt on turvallista tavata ystäviä ulkoilun merkeissä. Hanki siis kaveriporukalle Olutpostin istuinalustat, siihen mukaan mukavan lämmittävä imperial stout ja lupaus yhteisestä metsäretkestä joulun jälkeen.

Tilaa tästä:

https://www.backstagerockshop.com/collections/olutposti/products/olutposti-istuinalusta?fbclid=IwAR2dfbdgZry8IClzADHFxUy_ZZwaW6oAPTWMYVbaQqc2qZMQSV9UU-3p_hg

Olutreissu Eurooppa -kirja

Matkustamaan ei nyt pääse, mutta nojatuolimatkoja ovi aina tehdä. Olutreissu-kirjasarjan ensimmäinen osa, Olutreissu Eurooppa esittelee 11 suurkaupunkia olutnähtävyyksineen. Osta läheiselle kirja ja vaikka muutama erimaalainen olut, jota hän voi nauttia kirjaa lukiessaan.

Tilaa tästä:

https://www.backstagerockshop.com/fi/collections/olutposti/products/olutreissu-kirja?fbclid=IwAR1JBO36B5WfeLt1R2IL57YwzWRzYlsuMiXj0hBv8T7GOL53cVumETn5fKU

Lahjakortti ravintolaan tai panimolle

Osta läheiselle lahjakortti panimolle tai ravintolaan ja samalla tuet kotimaista pienyrittäjää. Kääri lahjakortti maittavan IPA-oluen ympärille.

Tilaa tästä:

Tasting Finland

Olutlasit

Olut ansaitsee arvoisensa lasin. Hanki kamulle olutlasisetti ja siihen oluet kylkeen. Jokaisen oluenystävän toivelahja.

Tilaa tästä:

Tasting-lasit

Kurkkaa muutkin Joulukalenterin luukut!