mainos

Kaksi uutuussiideriä K-kauppojen valikoimiin

Suomalaisten kasvava kiinnostus miedompia alkoholijuomia kohtaan lisää myös siidereiden suosiota.

Keskon trendikäs Urban Bay Cloudy Apple Cider 5,0 % on kuiva ja suodattamaton omenasiideri, jossa maistuu mehukas omena. Kokeile tätä siideriä grilliruokien kaverina, esimerkiksi grillatun salaatin kera.

Mausteinen Urban Bay Vanilla Apple Cider With Clove 4,5 % on puolikuiva omenasiideri, joka on maustettu vaniljalla ja neilikalla. Kokeile tätä siideriä esimerkiksi grillattujen nektariinien kanssa kesäisenä jälkiruokana.

tölkit parvella

Urban Bay Cider -siiderit on kehitetty yhteistyössä Olvin kanssa. Siiderit valmistetaan Olvin Iisalmen tehtaalla, ja ne ovat saatavilla vain K-ruokakaupoista.

”Halusimme tuoda siiderimarkkinaan sekä ilmeeltään että maultaan kokonaan uudenlaisia vaihtoehtoja. Pitkän kehitystyön tuloksena syntyi kaksi tarkoin valittua makua: erittäin laadukas suodattamaton omenasiideri sekä virvoitusjuomapuolella trendaavalla vaniljalla maustettu siideri, jossa on myös ripaus neilikkaa. Uusi raikas ja erottuva tölkki yhdistettynä kiinnostaviin uusiin makuihin houkuttelee varmasti aiemmin siiderihyllyn ohittaneita laajasta juomatarjonnasta kiinnostuneita asiakkaita kokeilemaan näitä uutuuksia”, kertoo Keskon päivittäistavaratoimialan panimo- ja virvoitusjuomien valikoimapäällikkö Sami Lampinen.

Lähde: K-ryhmä

Kuva: Mikko