Kalaviikot uudessa kuosissa: Fantastinen Fisureissu

Kalaravintoloissa perinteisesti keväällä juhlittuja kalaviikkoja vietetään 24. huhtikuuta alkaen teemalla Fantastinen Fisureissu. Kalaviikot huipentuvat kalakierrokseen 13. toukokuuta.

Kalaviikoilla on mukana kuusi Delifoxin kalaravintolaa. Teemaviikot uudistuvat Captol Investin 25-juhlavuoden kunniaksi.

Olutvalikoima on jaettu ravintolapareittain oluttyylipareihin. Hilpeä Hauki ja Punavuoren Ahven tarjoavat sour- ja pale ale -oluita. Kaunis Kampela ja Leijuva Lahna keskittyvät IPA/APA-linjaan ja vehnäoluisiin. Vastarannan Kiiski ja Janoinen Lohi tarjoavat perinteisempiä lager-, bitter-, red ale -, brown ale ja old ale –oluita.

Ensimmäisen kahden viikon aikana ravintoloissa julkaistaan tasaisin väliajoin teeman mukaisia erikois- tai uutuustuotteita. Lisäksi viikkojen ajan ravintoloissa on oluttyyleihin sopivia napostelu- tai ruokatuotteita.

Ota osaa Fantastinen Fisureissu -kilpailuun!

19 päivää, 12 tehtävää, 6 ravintolaa. Oluen ystävät voivat ottaa osaa Fantastiseen Fisureissu -kilpailuun kiertämällä Kalaravintoloita ja suorittamalla annettuja tehtäviä. 24. huhtikuuta – 12. toukokuuta kerran Kalaravintolat kiertäneiden ja tehtävät suorittaneiden kesken arvotaan lahjakortteja ja Kalaravintolat-pipoja. Kahdesti ravintolat kiertäneiden ja tehtävät suorittaneiden kesken arvotaan lahjakortti Vanajanlinnaan.

Fisureissu-passin voi noutaa Kalaravintolasta 24. huhtikuuta alkaen ja tehtävät tulee suorittaa 12. toukokuuta mennessä.

Kalakierros 13. toukokuuta

Kalakierrokselle on jälleen helppo lähteä 13. toukokuuta, kun kalabussit kiertävät ravintolasta toiseen. Ensimmäiset bussit lähtevät Hilpeän Hauen ja Kauniin Kampelan edestä klo 14, sen jälkeen tasatunnein molemmista paikoista klo 23 saakka. Matkailuteeman mukaisesti pukeutuneet asiakkaat palkitaan, Kalaravintoloista luvataan.

Kalaviikkojen aikana järjestetään myös muita tapahtumia. Tastingeistä ja muista tapahtumista löytyy tarkempaa tietoa Facebookista.