Kansainvälisiä stand up -nimiä Hopstopissa!

Olutposti aloittaa yhteistyön Rööperin Hopstopin ja Comedians of Europen kanssa. Hopstopiin toteutetaan kuukausittaisia stand up -klubeja, joissa illan päätähtenä esiintyy aina ulkomaalainen vieras. Ensimmäinen ilta on jo tulevana tiistaina, eli 16.11.!

Iltoja isännöi Olutpostin oma, kansainvälisillä lavoilla paljon kiertänyt Harri Soinila, joka on aikaisemminkin tuonut Suomeen ulkomailta nimekkäitä koomikoita kuten mm. Netflixistä tuttu Kavin Jay, Primeltä tuttu Daniel Muggleton ja YouTube-sensaatio Jinx Yeo. Harri itse on ollut kansainvälisillä komediafestivaaleilla pääesiintyjänä ja myös edustanut Suomea Laugh Factoryn Maailman hauskin ihminen -kisassa itsensä Ismo Leikolan seuraajana.

Ensimmäinen maankiertäjävieras on kreikkalainen George Zacharopoulos, joka on nähty brittitelevisiossa BBC1:lla ja Sky-kanavalla sekä tietysti niinikään komediafestareilla Australiaa myöten.

Georgelle lavan pistävät lämpimäksi suomalaisella vieraanvaraisuudella myös varsin kovat koomikot, nimittäin Nelosen Stand Up! -ohjelmasta ja vaikka mistä tutut Tomi Walamies ja Kaisa Pylkkänen! Jatkossakin ulkomaansuuruuksien kanssa lavalle nousee myös suomalaisia ja Suomessa asuvia lahjakkuuksia hiomaan englanninkielisiä settejään.

Tapahtuman Facebook-sivu lisätietoineen löytyy täältä ja suoraan lippukauppaan pääsee tästä. Liput irtoavat varsin kohtuullisella 14 eurolla.

Rööperin Hopstop rikkoo rajoja