Karjala 0,0 % Leijonien kisaolueksi

Hartwall siirtää jääkiekkosponsorointinsa keskioluesta alkoholittomaan. Päätöksellä vauhditetaan juomakulttuurin muutosta ja tuodaan alkoholittomia vaihtoehtoja tarjolle myös urheilufaneille.

Virallisena kisaoluena tunnettu Karjalan keskiolut jää kaukaloissa historiaan, sillä Hartwall siirtää kaiken urheilusponsorointinsa alkoholittomiin juomiin.

Yhteistyö Suomen Jääkiekkoliiton ja A-maajoukkueen Leijonien sekä paikallisten jääkiekkoliigaseurojen kanssa tehdään tästä lähtien Karjala 0,0 % -oluen siivittämänä. Alkoholittomasta Karjala-oluesta tulee myös Leijonien virallinen kisaolut.

jääkiekkoilijoita

”Tuomalla alkoholittoman Karjalan urheilun pariin kannustamme urheilufaneja nauttimaan yhä useammin alkoholittomia vaihtoehtoja. Suomalaisessa juomakulttuurissa on tapahtunut iso muutos viimeisten vuosien aikana ja tätä muutosta haluamme myös urheilusponsoroinnilla vauhdittaa. Tavoitteemme on muuttaa juomakulttuuria kohti vastuullisempia ja terveellisempiä valintoja yhdessä kumppaniemme kanssa”, kertoo Hartwallin markkinointijohtaja Matti Ristola.

Ensimmäistä kertaa ”nollapaidat” puetaan päälle viikonvaihteessa pelattavassa Karjala-turnauksessa.

”Terveelliset valinnat ovat olennainen osa urheilua ja enemmissä määrin ne kuuluvat myös penkkiurheiluun, joten on todella hienoa, että Hartwall tukee tätä kehitystä. Toivottavasti pääsemme nostamaan voitonmaljoja turnausviikonloppuna”, sanoo Suomen Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen Hartwallin tiedotteessa.

Lähde ja kuva: Hartwall

https://olutposti.fi/aateloi-itsesi-olutdiplomilla/

Kuvassa Olutposti-lehden kansia