mainos

Katso videoesittely uudesta Olutpostin kesänumerosta!

Ja taas mennään! Katso videoilta mitä uusin Olutposti-lehti pitää sisällään!

3.6. ilmestyvässä Olutpostin kesälehdessä riittää lukemista. Tuhti lukupaketti vie meidät olutmatkalle Barcelonaan ja Saksan Bambergiin, lisäksi pääset kokemaan saaristoveneilyn olutnäkökulmasta. Siideriposti reissaa Suomen siideritiellä ja makumatka kertoo grilliherkut eri maista, oluella silattuna, tottakai!

Laaja raportti oluen ja räpin maailmasta viihdyttää takuuvarmasti, esittelemme myös Pint Please -olutaplikaation ja panimomestarilegenda Leo Andelinin.

Tutustumme myös klassikko-olueen Belgiasta ja savuoluttyyliin Saksasta sekä selvitämme suomalaisen humalakasvattamisen tilan.

Tisleitäkään ei ole lehdessä unohdettu: esittelyssä monelle suomalaiselle olutihmiselle niin rakas viski siitä tehtyine cocktaileineen. Siideriä lehdestä löytyy myös reseptin verran ja kertoopa Olutposti helsinkiläisen klassikkokapakan tarinankin.

Tuttuina palstoina lehdessä on Arden ja Hannun olutarviot, olutguru Mika Laitisenkotiolutkolumni, oluen hengellisen isän Lari Junkkarin teksti ja terveisiä maailmalta Kanadassa vaikuttavan oluentekijän Christoffer Tuomisen kautta!

Kesätekemistä tarjoaa tilaajille Olutposti -lehden välissä oleva kesäliite, jossa on niin ristikkoa, horoskooppia kuin vinkit juomien jäähdytykseen, grillausvinkkejä ja olutihmisten kesäkuulumisia unohtamatta….ja paljon muuta!

Olutpostin kesälehti tuo iloa niin mökki- kuin kaupunkisuveen!

Saat uusimman numeron jälkitoimitettuna 17.6. saakka!

Huomaa, että jokaisessa Olutposti-lehdessä on mukana QR -koodeja jotka ohjaavat lukijat muilta piiloitettuihin videoihin. Samoin lehden jokainen tilaaja saa Olutposti-lehden mukana tilaajalahjan, joka tällä kertaa koostuu useista tarroista. Irtonumeron hinta on 8,20€ mutta tilaajahinta vain 28€ / vuosi!