mainos

Kerro mikä on mieleisesi alkoholiton tai matala-alkoholinen olut ja voita!

Alkoholittomien ja matala-alkoholisten oluiden suosio on kasvanut viime vuosina merkittävästi. Yhä useammat ihmiset ovat kiinnostuneita näistä vaihtoehdoista, ja panimot ovat vastanneet tähän kysyntään tarjoamalla laajemman valikoiman makuja ja tyylejä.

Kerro sinä meille mitkä miedot oluet ovat sinun mieleesi ja voita 100 € lahjakortti yhteen valitsemaasi TOP TEN -myymälään tai 100 € n lahjakortti Olutpostin oheistuotekauppaan.

Toimi näin:

Laita sähköposti otsikolla ”TOP TEN -kisa” osoitteeseen olutposti@olutposti.fi tai Olutpostin Facebookin kautta kisan kommentteihin tai yv:nä.

TOP TEN -kampanjassa raati valitsee aina mielestään 10 parasta panimoiden ja maahantuojien toimittamaa olutta, jotka päätyvät valittujen K-kauppojen hyllyihin tanakan mainoskampanjan siivittämänä.

Kilpailu kestää vuoden 2023 loppuun saakka.

Alkoholittomat ja matala-alkoholiset oluet eivät enää ole vain tylsiä ja mauttomia vaihtoehtoja, vaan ne tarjoavat lähes samanlaisen makumaailman kuin perinteiset oluet. Panimot ovat kehittäneet tekniikoita, joilla alkoholi voidaan poistaa oluesta ilman, että se vaikuttaa sen makuun tai laatuun. Tämä tarkoittaa sitä, että voit nauttia suosikkioluesi mausta ilman alkoholin vaikutuksia.

Uudet alkoholittomat ja vähäalkoholiset oluet tarjoavat monipuolisen valikoiman erilaisia makuja kuten hedelmäisiä, mausteisia, humaloituja ja maltaisia. Voit löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon, oli sitten kyseessä kevyt ja raikas lager, täyteläinen stout tai raikas IPA.

KÄYNNISSÄ NYT: TOP TEN IPA/APA 2023-204


Parasta aikaa on menossa TOP TEN  IPA/APA -kampanja seuraavissa Laadukas juomaosasto -diplomin omaavissa K-kaupoissa. Kyseinen kampanja kestää helmikuun loppuun, jonka jälkeen on alkoholittomien ja vähäalkohollisten TOP TEN -oluiden vuoro.

TOP TEN -myymälät ovat:

K-Supermarket Lippulaiva / Espoo, K-Supermarket Tripla / Helsinki, K-Citymarket Järvenpää , K-Citymarket PirkkalaK-Citymarket Seppälä / Jyväskylä, K-Citymarket Puuvilla / Pori, K-Citymarket Länsikeskus / Turku, K-Market Vellamonkatu / Tampere, K-Citymarket Kupittaa / Turku, K-Supermarket Vuosaari / Helsinki,  K‑Citymarket Turtola / Tampere, K-Supermarket Redi / Helsinki, K-Supermarket Kuninkaankulma / Tampere, K-Supermarket Lehmus / Lappeenranta, K-Citymarket Jumbo / Vantaa, K-Supermarket Basilika / Sipoo, K-Supermarket Pirana / Joutseno