Kimmo Savinaisesta tuusulalaisen Maku Brewingin toimitusjohtaja

KTM Kimmo Savinainen aloittaa Tuusulassa sijaitsevan Maku Brewingin toimitusjohtajana maanantaina 16.10.

Maku Brewingin toimitusjohtajana aloittava Kimmo Savinainen on tehnyt yli kaksikymmenvuotisen uran johtavissa vähittäiskaupan tuotteita valmistavien yritysten myynti- ja johtotehtävissä. – On mahtavaa päästä osaksi Makun kasvutarinaa ja kehittämään sitä yhdessä asiakkaidemme, tavarantoimittajiemme ja eri sidosryhmiemme kanssa kokonaisvaltaisesti vielä pidemmälle tulevina vuosina. Olen myös erittäin innoissani liittyessäni Maku Brewingin ammattitaitoiseen työyhteisöön. Yhtiön maine korkealaatuisena panimona on ansaittu, ja odotan innolla työskentelyä lahjakkaan ja dynaamisen tiimin kanssa, kertoo Savinainen.

Makulla uskotaan, että Savinaisen vankka kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, strateginen osaaminen vähittäiskaupan kulutustuotteiden sekä panimotuotteiden parista ja intohimo panimoalan innovaatioihin antaa yhtiölle valmiudet jatkaa menestyksekästä kasvuaan. – Tavoitteena ei ole enempää eikä vähempää kuin että Maku olisi seuraavan viiden vuoden sisällä Suomen kolmen suurimman ja parhaiten menestyvän pienpanimon joukossa. Ennakkoluuloton ja innovatiivinen tapa valmistaa olutta on ehdoton edellytys tälle ja odotankin näkeväni Härkösen, Suomen ja kenties maailman ensimmäisen härkäpapuoluen kaltaisia menestystuotteita vielä tulevaisuudessa, kertoo Savinainen. Vuonna 2014 perustettu Maku Brewing teki viime vuonna 400 000 litraa, ja on kymmenen suurimman pienpanimon joukossa.

Savinaisen kokemus ja ymmärrys alasta vakuuttivat rekrytointivaiheessa. – Uusi toimitusjohtajamme tuo meille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia kehittää yritystoimintaamme, sillä Savinaisella on erittäin vankka ja laaja-alainen tausta kansainvälisissä johtotehtävissä alaltamme. Etenkin hänen syvä ymmärryksensä panimoteollisuudesta, nykypäivän markkinoista ja etenkin sen murroksesta vakuuttivat yrityksemme hallituksen, Maku Brewingin perustaja, yrittäjä ja hallituksen puheenjohtaja Jussi Tamminen kertoo.

Lähde ja kuvat: Maku Brewing

Lue lisää:

Maku Brewing teki ilmastoystävällisestä härkäpavusta olutta