KOFF Stallion avaa Sinebrychoffin uutuuksien vuoden

”Kyseessä on vahva lagerolut tai toisin sanoen bock, jossa alkoholin makeus ja lämmittävyys tulee esiin. Korkea kantavierre korostaa myös oluen maltaista runkoa. Oluen tulee kuitenkin olla tasapainoinen eli se ei saa olla liian ’raskas’, toisaalta myöskään alkoholimaisuus ei saa nousta pääasiaksi”, kertoo panimomestari Heikki Vuokko Sinebrychoffilta.

Osana KOFF-olutperhettä Stallion on tunnistettava, siinä on käytetty samaa mallasta, humalaa ja hiivaa kuin muissa KOFF-oluissa. Alkon valikoimassa jatkaa myös Karhu 8.0 %, johon verrattuna KOFF Stallion on hiukan miedompi ja vaaleampi, pelkästään pilsnermaltaasta tehty.

Puolen litran tölkkiin pakattu KOFF Stallion on saatavissa 7.1. alkaen Alkon valikoimasta.

Ruokasuositukset: Paistetut ruoat, valkosipulilla maustetut ruoat, rasvaiset makkarat, pataruoat, porsaanliharuoat, ja vahvat juustot. Aterian jälkeen.

Tuotetiedot:

Ainesosat: vesi, OHRAMALLAS, OHRA, humala.
Alkoholiprosentti: 7,2 %
Oluttyyli: Vahva lager / bock
Mallas: Pilsner-mallas
Humala: Saazer
Katkerot (EBU): 32
Väri (EBC): 16

Ravintosisältö / 100ml: 245 kJ/59 kcal; hiilihydraatit 3,4 g; proteiinia < 0,5 g

Lähde: Sinebrychoff tiedote

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoffin tavoite on tulla hiilineutraaliksi panimoksi sekä puolittaa vedenkäyttönsä viimeistään vuoteen 2030 mennessä. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.