Koronavirus siirtää Lakeuden Panimojuhlat syksylle 2021

Alkuvuoden epävarmasta tilanteesta johtuen Rytmikorjaamolla järjestettävät Lakeuden Panimojuhlat siirretään ensi syksylle, uusi päivämäärä on 17.-18.9.2021. Siirto syksylle mahdollistaa sen, että Lakeuden Panimojuhlat päästään järjestämään tapahtumalle tutussa ja ominaisessa muodossaan, täydessä koossaan ja turvallisesti ilman epävarmuustekijöitä.”  kertoo Lakeuden Panimojuhlien vastaava tuottaja Henri Kangaskorte.

Ostetut pääsy- ja tastingliput käyvät sellaisenaan tulevaan tapahtumaan. Liput voi halutessaan myös palauttaa tammikuun loppuun mennessä.

“Lakeuden Panimojuhlat on rennon tunnelman ja yhdessäolon juhla, jossa jokaisen on tunnettava voivansa nauttia tapahtumasta turvallisesti. Siirto syksylle mahdollistaa sen, että Lakeuden Panimojuhlat päästään järjestämään tapahtumalle tutussa ja ominaisessa muodossaan, täydessä koossaan ja turvallisesti ilman epävarmuustekijöitä”, kommentoi tapahtuman vastaava tuottaja Henri Kangaskorte.

Lakeuden Panimojuhlien lauantain ja 2-päivän pääsyliput myytiin loppuun kahdessa viikossa. Siirron myötä tapahtumaan vapautuu myyntiin kaikkia lipputyyppejä.  Syksyn Lakeuden Panimojuhlissa nähdään monipuolinen panimokattaus, joka tulee sisältämään niin aiemmin julkaistuja panimoita kuin uusia panimoita.

“Iloksemme voimme todeta, että lähtökohtaisesti kaikki jo julkaistuista panimoista ovat ilmoittaneet kiinnostuksensa saapua tapahtumaan syyskuussa. Näiden panimoiden lisäksi tapahtuman panimokattaukseen tulee vielä muutamia uusia lisäyksiä. Julkaisemme tapahtuman panimokattauksen kevään aikana”, kertoo Henri Kangaskorte.

Liput tapahtumaan ovat myynnissä nyt alkaen 13€. Lippu sisältää maistelulasin ja narikan. Liput: www.tastingfinland.fi/lakeuden-panimojuhlat

LIPPUJEN PALAUTUS

Tammikuulle ostetut liput voi halutessaan palauttaa 31.1.2021 asti. Lippujen palautus tapahtuu täyttämällä linkissä olevan lomakkeen. Palautukset käsitellään kootusti palautuslomakkeen sulkeutumisen jälkeen, joten palautukset näkyvät tilillä helmikuun aikana. Palautuksista ei peritä erillisiä maksuja.

 

Näin ollen alkujaan sovitut esillepanijat, tai ainakin osa heistä nähdään syksyllä 2012:

Bock’s Corner Brewery

Cool Head Brew

Haapalan Panimo

Kanavan Panimo

Kyrö Distillery Company

Maistila

Mallaskoski

Olarin Panimo

Pyynikin Brewing Company

Sonnisaari Panimo

Vakka-Suomen Panimo / Stadin Panimo

Vixen Panimo

Lakeuden Panimojuhlat 2021 on kotimaisen oluen juhlaa