mainos

Korpiklaani-yhtye sai oman tisleen

Suomen arvostetuin olutbrändi Pyynikin ja folkmetalliyhtye Korpiklaani juhlistivat yhteistyötään live-musiikilla.

Yli sadan miljoonan striimauksen metallihitti ”Vodka” sai kyytipojakseen Pyynikin tislaamon Korpiklaani-vodkan. Kuusipuun makuvivahteilla ryyditetty Korpiklaani-yhtyeen nimeä kantava tisle tuli ennakkomyyntiin jo taannoin, mutta lanseeraustilaisuutta juhlittiin Pyynikin panimon tiloissa eilen Korpiklaanin keikan merkeissä jonka voit katsoa yhtyeen kotisivuilta.

samuli peltonummi tislaaja

Olutposti tavoitti Pyynikin Distilling Companyn päätislaaja Samuli Peltonummen ja sai pikahaastattelun aiheen tiimoilta.

Mistä idea Korpiklaani-vodkaan?

– Valmistamme Korpiklaani olutta ja Korpiklaani Vodka oli luonnollinen jatkumo, kun saimme tislaustoiminnan käyntiin.

Mikä on parasta Pyynikin tisleissä ja montako on kaikenkaikkiaan myynnissä tai valmisteilla?
– Henkikökohtaisesti näkisin että pienen tislauskapasiteetin takia meillä on mahdollisuus olla joustava ja kokeellinen tislaamo. Tuotteemme ovat laadukkaasti käsityönä valmistettuja ja ennen kaikkea uniikkeja. Meillä on myynnissä tällä hetkellä neljä tuotetta; Payday Craft Gin, Recycled Citrus Gin, Lapsang Souchong Smoked Tea Gin ja Koivu Vodka ja nyt tämä uusi Korpiklaani Vodka. Sesonkituotteena valmistamme Gin Glögiä. Kehitteillä on jatkuvasti useampia tuotteita, mutta valmisteilla on Korpiklaanin lisäksi toinen tuote joka saadaan toivottavasti syksyllä julki.

Lähde ja kuva: Pyynikin Distilling Company

Lue Olutposti-lehti 2/2020 nyt ilmaiseksi verkosta!