Kumppanuustilaus

Tämän kaavakkeen kautta voit tilata Olutposti-lehden vuodeksi tarjoushintaan 20 €/ 4 numeroa (irotnumero 8,20 € / lehti ja norm. tilaus 28 € / vuosi).

Tarjouksen kesto 1 vuosi. Sen jälkeen normaalina tilauksena. Voit halutessaan katkaista lähettämällä tiedon sähköpostilla osoitteeseen mikko@olutposti.fi — tai puhelimitse 050 9100 655.

Price: 20,00 €
Saat Olutpostin vuosikerran erikoishintaan 20e / 4 numeroa.

Olutposti-lehden tilaajat nauttivat myös lisäeduista. Jokaisen lehden mukana toimitetaan jotain extraa. Muina tilaajaetuina mm. lukuoikeus kaikkiin sähköisiin Olutposti-lehtiin vuodesta 2015 alkaen ja -10 % alennus kaikista Olutpostin oheistuotteista verkkokaupassamme. Lisää tilaajaetuja tulossa!

Syksyn 9.9. ilmestyvässä Olutposti-lehdessä vierailemme kulttuuripersoona A.W. Yrjänän ja vaimonsa Kikke Heikkisen kotona, jossa nautitaan maittava illallinen pariskunnan itse tekemän siiderin kera. Formulatähti Valtteri Bottas ja kumppaninsa pyöräilijä Tiffany Cromwellin esittelevät  Tislepostissa uudenlaisen kaura-omenaginin ja lisäksi vierailemme kotimaisilla musiikkifestareilla selvittämässä juomien, ruoan ja musiikin yhteyttä.

Matkaamme myös Tanskan maalaismaisemissa ja tutustumme Craft Beer Nomadien kanssa Serbian olutmarkkinoihin. Reseptiosiossa kokkailemme sadonkorjuuillallisen sekä hienostuneita ranskalaispiirakoita eli galetteja oluen kera.

Oluesta syvemmin kiinnostuneille tarjoamme oppaan kotiolut- ja panimoslangin maailmaan  sekä mitä jälkiä pandemia jätti varsinkin pienpanimolle.  Tuttuun tapaan mukana ovat suosittu oluthoroskooppi, klassikkokapakka, olutslämäri, ristikko, Arden ja Hannun olutarviot sekä maanmainiot kolumnistimme ja paljon muuta mielenkiintoista.

Tämänkertainen tilaajalahja on viihdyttävä aikuisten juoma-aiheinen väritysvihko. Tuttuun tapaan lehdestä löytyvät QR-koodit vievät lukijat kattaviin extrasisältöihin Olutpostin verkossa.