Mitä kaikkea löytyy uudistuneesta Olutposti-lehdestä?

Olutpostin missio on viedä olut-, juoma- ja ruoka- kulttuuria yhä monipuolisempaan suuntaan. Tämä heijastuu lehden ja verkon uudistuneesta sisällössä.— Mielenkiintoisia ihmisiä nostetaan esille oluen parista sekä muualta maailmasta kertomaan suhteestaan olueen. Mukana on myös tarinaa matkailusta, musiikin, taiteen, urheilun ja oluen symbioosista unohtamatta oluen taloudellisia ulottuvuuksia.

Olutposti-lehdessä aloittaa myös kaksi uutta juttusarjaa, joissa käydään läpi eri henkilöiden suhdetta olueen. Toimittaja Peter Tammenheimo tapaa Kulmapöydässä eri alojen asiantuntijoita, jotka avaavat suhdettaan olueen, kun taas Teemu Lahtinen vie olutihmisiä uusiin kokemuksiin samalla käyden läpi heidän historiaansa. Lehden vakiopalstoina ovat siideri-, sahti- ja kotiolutpalsta sekä olutbloggari Jouni Koskisen Olutpakina. Mukana lehdessä seuraavat tietysti myös olutarvostelut sekä Olutliiton sekä Suomen Olutseuran palstat.

Uudistuneen Olutpostin ensimmäisessä numerossa Mikko Hentunen— matkaili Roomaan ja selvitti millainen— olutmaa on Italia. Kotimaan kaupungeista aloitimme— Olutkaupunki-sarjan, josta ensimmäisenä esittäytyy Tampere.— Musiikkitapahtumia sivutaan myös oluen näkökulmasta— ja annetaan vinkkejä eri myös oluiden musiikkinautintaan. Mukana lehdessä ovat myös Ismo Alangon—  alkoholittomat olutvinkit sekä huippukokkien— lempioluet.—  Olutposti-lehdestä löytyy 140-vuotiasta juhlavuottaan viettävän— Olvin olutfilosofiaa—  kun Maria Markus kävi katsomassa paikan päällä, mitä panimolle kuuluu.

Olutposti kertoo myös oluten ja ruuan yhdistämisestä. Vaimomatskuu-ruokabloggari Jella Bertell esittelee— vegaaniruuan parhaat olutvinkit ja päätoimittajamme Anikó Lehtinen rakentaa hampurilaisen— jokaiseen makuun— lihasta, kanasta ja kasviksista, tämä kaikki tietenkin olutsuosituksin.

Olutposti- on tilattavissa https://olutposti.fi/tilaa-olutposti sekä saatavilla Lehtipisteen myyntipaikoista.

Tilaukset sähköpostitse: email: olutposti@jaicom.com

Tilaukset puhelimitse: 03 4246 5319

Neljä numeroa 29.3/14.6./13.9./15.11.— Vuositilaus—  28€ / 4 numeroa.— Irtonumero 7,50€
Olutpostin numero 1. tilattavissa kotiin 15.5 saakka.