Lisää voimaa Olutpostin riveihin!

Olutpostin kaupallisen tuottajan tehtävissä aloitti huhtikuun alussa Sanna Salo, jolla on vahvaa kokemusta markkinoinnista, viestinnästä ja digitaalisista mediakanavista. “Alku on kyllä ollut vauhdikas, sillä tekemistä ja uuden omaksumista on paljon!” Sanna naurahtaa. “Kaikki on kuitenkin ollut mielenkiintoista ja inspiroivaa tähän asti”, hän jatkaa.

Tarvetta työntekijävahvistuksille medialla on ollut, joten Sannan aloittaminen on tapahtunut juuri oikeaan saumaan. ”Olutpostin toiminta on kasvanut sellaisiin mittoihin, että on upeaa saada Sanna mukaan joukkueeseen! Uudet verkkosivut, e-lehtisovellus sekä kaikki kampanjamme – kuten kesäksi suunniteltu suosittu TOP TEN -kampanjan joilla pyrimme edistämään oluiden menekkiä valituissa K-kaupoissa, vaativat lisää osaajia joukkoomme”, toteaa Olutpostin kustantaja Jari ”cyde” Hyttinen.

Päävastuualueena Sannalla tulee olemaan Olutpostin kumppanien liiketoiminnan tukeminen ja olemassa olevan kumppaniohjelman kehittäminen edelleen. Kumppanit mahdollistavat Olutpostin toiminnan, joten heidän tyytyväisyydestään pidetään mielellään huolta. Kumppaniohjelma ja tämänhetkiset kumppanit ovat esiteltyinä Olutpostin kumppanisivulla.

Käytännössä Sanna huolehtii yhteydenpidosta ja viestinnästä kumppaneiden suuntaan, mainosten ja muun näkyvyyden hallinnoinnista verkkokanavissa, myöhemmin myös e-lehdessä ja printtilehdessä. “Uusien yhteistyösopimusten solmimisesta on päävastuu edelleen Cydellä, mutta tulee minullakin siinä oma roolini olemaan jatkossa”, Sanna paljastaa.

Vähitellen Sanna osallistuu enemmän myös Olutpostin muihin kaupallisiin ja kehitystehtäviin, ja hänelle siirtyy muun muassa vastuu lehtiasiakkuuksien hoidosta.  “Olkaa rohkeasti vain yhteydessä meihin päin, jos jokin asia askarruttaa mieltä. Yhdessä etsimällä löytyy aina jotain ratkaisuja”, huikkaa Sanna vielä loppuun.  Ota yhteyttä!

Niin, ja pakolliseen kysymykseen Olutpostin uusi tulokas vastaa, että erityisesti sour-oluet maistuvat, mutta häntä kiinnostavat myös jatkuvasti kehittyvät alkoholittomat juomavaihtoehdot.

Tervetuloa mukaan Sanna!