Muusikko ja olutmies Samae Koskinen ja parhaat lager-oluet

Kesän alussa tuomaroitiin TOP TEN -kampanjaan mukaan ilmoittautuneet lager- ja pils-oluet. Mukana tuomaripaneelissa olivat Olutpostin Anikó Lehtinen, Suomen Olutseuran ja Olutliiton edustaja Kimmo-Pekka Toivola sekä muusikko ja olutharrastaja Samae Koskinen.

Videolla tuomareiden ajatuksia lagereista ja oluista ylipäätään. Pääsimme samalla tutustumaan mukavana miehenä tunnettuun Koskiseen hieman paremmin. Mies on vannoutunut oluen ystävä ja itsekin pannut olutta.  Katso kuinka juttu lentää niin oluesta kuin musiikistakin. Tiesitkö muuten mistä nimi Samae tulee?

Mukana tuomaripaneelissa olivat Olutpostin Anikó Lehtinen, Suomen Olutseuran ja Olutliiton edustaja Kimmo-Pekka Toivola sekä muusikko ja olutharrastaja Samae Koskinen.

Ja voittaja oluet löytyvät täältä:

Kesän 2022 TOP TEN -myymälät ovat

K-Supermarket Tripla / HelsinkiK-Citymarket JärvenpääK-Citymarket PirkkalaK-Citymarket SeppäläK- Citymarket Puuvilla, K- Citymarket LänsikeskusK-Market VellamonkatuK-Citymarket Kupittaa, K-Supermarket VuosaariK-Citymarket Lahti PaavolaK‑Citymarket Tampere TurtolaK-Supermarket RediK-Supermarket KuninkaankulmaK-Supermarket Lehmus

Video: Harri Soinila