Niksi-Olut: Mitä tehdä oluella jos se ei maistu?

Joskus tulee oluen hutiostoja. Olut ei maistu omaan suuhun tai joskus se saattaa olla hieman laadultaan viallinenkin. Viemäriin olutta ei kuitenkaan kannata kaataa, vaan sitä voi hyvin käyttää niksipirkkamaisesti kodin puhdistukseen tai kauneudenhoitoon!

Hiusten oluthuuhtelu

Hiukset saa kiiltämään, kun huuhtelee ne pesun jälkeen vaalealla lageroluella. Olut kaadetaan märkiin hiuksiin, hierotaan niihin ja annetaan vaikuttaa hetken. Lopuksi huuhdotaan huolellisesti pois.

Olutkylpy

Olut pehmentää ihoa, joten voit lisätä kylpyveteen pullollisen olutta ja nauttia sen vaikutuksista myös ulkoisesti.

Tahranpoistaja

Voit kokeilla poistaa tahroja vaalealla oluella. Kostuta liina oluessa ja hankaa tahraa. Anna oluen vaikuttaa muutaman tunnin ja laita sitten sotkeentunut vaate pesuun.

Banaanikärpästen kiinniottaja

Saalista banaanikärpäset keittiöstä oluen avulla. Laita lasiin olutta, muutama tippa astianpesunestettä ja jätä lasi keittiöön päiväksi. Banaanikärpäset rakastavat olutta ja astianpesuaine rikkoo nesteen pintajännityksen, joten ne uppoavat.

Kultakorujen puhdistaja

Liota kultaisia korujasi oluessa, ota pois ja kiillota kuivalla liinalla.

Etanoiden saalistaja

Saalista puutarhan etanat kiinni laittamalla olutta sisältäviä purkkeja yöksi puutarhaan. Etanat rakastavat olutta, joten saat purkit täyteen näitä puutarhan tuholaisia.